Elteszitek a már nem használt játékokat az unokáitoknak?
Azon gondolkodom, hogy a mi játékainkból semmi nem maradt meg. Olyan jó lenne elővenni az építőkockákat vagy duplót stb...örülnék ha tudnának a gyerekeim játszani azzal amivel én is játszottam.
Mindenük megvan tényleg, legjobb barátnőm odaadta a babaágyát meg a babahordozóját a lányomnak amivel Ő játszott kicsinek és olyan szép dolog szerintem. Lassan lesz olyan játékunk amit el lehetne tenni vagy elajándékozni. Nyilván mindent nem lehet eltenni sok sok évig. Ti van amit eltesztek?
En is a könyveket. Anyukámmal előkerestettem a saját Disney könyveimet. Ma market placen 4-8-16 ezerért árulják őket állapottól függően 😱😱
De en összeállítok a fiamnak egy emlékdobozt is, bekerülnek majd olyan dolgok, amik az ő szívének kedvesék. Kedvenc játékai pl. Ha már nem játszik majd vele. De olyan is ami nekem fontos. Pl a kórházi karszalagja, első kötött kiscipője amit az egyik dédi csinált, beteszem majd neki az összes orvosi papírját kezdve a kórházi zárójelentésével de az uh videókat is amiket kaptunk a Czeizelben. Ezen kívül írok neki egy kis naplót. Terhesseg trimeszterenkent, szülés, kórházi tartózkodás, 1 éves koráig hónapok aztán meglátjuk. Utána majd felévek és évek. Kis történetek róla, majd a tipikus gyerekszáj beszólások stb. Van olyan body amit direkt neki csináltattunk azt is beteszem.
Majd megkapja felnőtt korában, ha gyereket vállal, ha nem, akkor majd valamikor odaadom neki.
Szóval en sokmindent elteszek neki majd.
A könyveket mindenképp elteszem (a gyerekeim is imádják az én régi könyveimet) és néhány, tényleg időtálló és nem túl helyigényes darabot.
A "bármikor pótolható", lányaim által kinőtt vagy megunt játékokat most pakoltam össze két hatalmas kupacba az ovinak és a bölcsinek. Jól felszerelt mindkét intézmény, de egy kis frissítésnek mindig örülnek.
90-es évek elején születtem. Megvannak a duplok,legok, babakonyha ételekkel, chico és fischer price játékok, amik ma is megállják a helyüket. Nici plüssök, könyvek, társasok, disney puzzlek. Örülök, hogy anya ennyi mindent megtartott, mindent tud majd használni a gyerekem.
Ikea kiságy is megvan még, azt se kell venni. Én jól jártam ezzel a gyűjtögetéssel
A szüleim tették el a testvéreim és az én játékaimat, amivel most mi a gyerekeink játszanak náluk. Szóval ők igen, eltettek néhány dolgot az unokáknak, de közel sem mindet: kedvenc plüssöket, egy zsák legót, barbiebabákat, barbieruhákat, mesekönyveket.
Még csak 2 éves a gyerekünk és most érkezik a kistesó, ezért még nagyon sok játéka megvan. Jó lenne az igazán szupereket eltenni, hogy aztán ne kelljen utaztatniuk, ha jönnek hozzánk, de jelenleg semmilyen tárolási lehetőségünk sincs. Hátha egyszer nagyobb helyre költözünk és akkor biztosan elteszek legalább egy nagyobb dobozzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!