Aki használt babaöblöt, könnyű utána a kiságyba szoktatni a babát?
Bocsi, első baba van úton. 🤷🏻♀️
Illetve úgy látom használtan nincs túl sok eladó babaöböl (nem a fára gondolok). Mi a véleményetek miért? Tönkre megy hamar?
Amire az első gondol, az a babafészek.
Az öböl a felnőtt ágyhoz csatolható pici ágy, akkora, mint egy bölcső. Mi kölcsön kaptunk egyet, de bölcsőnek használjuk. Eleve kiságyba szoktattam.
A babafészek az a kis párnázott bigyu. Az enyém szeretett benne aludni, de aztán közénk szokott, velünk alszik fészek nélkül, pedig amúgy kiságyban aludt az elején (3hós lassan)
A babaöböl egy bölcső, aminek az ágy felé eső rácsa nincs ott, vagy le lehet húzni, így csatlakozik a szülői ágyhoz.
Én akartam öblöt, mert úgy velem alszik, de mégsem. A babafészek azért nem jó, mert ha már forog és belefúrja az orrát az oldalába, az fulladásveszélyes, így én el is adtam, most, hogy már elmászik éjjel.
Köszönöm a válaszokat!
Tudom mindegyiknek mi a neve, babaöbölböl gondoltam a Cam, Lionelo,Baby mix...stb márkákra amik nem rácsosak. Amit az ágyhoz tudok csatolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!