Gyerekszobába tévé?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ki mikor tett a gyerekszobába tévét? Nekem 5,5 éves a kislányom és csak az esti altatás kiváltása miatt gondoltam rá, mert már nem bírjuk, hogy ott kell ülni vele, míg el nem alszik... (Tudom, a mi hibánk amiért erre szoktattuk...de első gyerek és elkényeztettük) Szóval mesére meg simán elaludna, nagy segítség lenne. Köszönöm a válaszokat!2020. ápr. 24. 05:46
11/15 anonim válasza:
Sem a 8, sem a 10 éves szobájában nincs tv, csak a nappaliban. Sosem értettem ezt az altatást. Vacsora, fürdés, utána beszélgetünk még egy fél órát, meseolvasás és alvás mindkettőnek egyedül. Most már olvasnak elalvás előtt mindketten, de kicsinek sem ültünk mellettük.
12/15 anonim válasza:
Nincs és nem is lesz. Felesleges. A mi hálónkban van, de csak akkor használjuk, ha a nagyobb mesét akar nézni, mi meg mást.
13/15 A kérdező kommentje:
10-es válaszolónak: az a nehéz benne, hogy extrém korán kell kelni egyikünknek a munka miatt, következőleg pedig a másik kel korán. Fizikailag és mentálisan túlmegy a fáradtság mindenen...
2020. ápr. 24. 22:49
14/15 anonim válasza:
Mikor fektetitek le aludni és meddig tart míg el alszik? Nekem 4,5 éves lányom 8 körül fekszik le és általában fél 9kor már alszik. Nincs a szobájában tv, nálunk tv-t csak reggel ébredés utána nézhet akkor kb 2 órát. Este 1 vagy 2 mesét olvasunk és általában bealszik mielőtt befejezném.
15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: 8-kor és általában minimum fél óra, de van hogy 50 perc alvásig. Ő nem alszik el 5-6 mesére sem, elég hiperaktív gyerek... De előbb utóbb csak kinövi, gondolom érettségizni már nem úgy fog, hogy előző éjjel még altattuk :(
2020. ápr. 27. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!