Egy szobában a gyerekkel, hogy alakult a napi rutin? Esti altatás, tévézésre gondolok.
Nem szeretném külön szobába tenni a babát , eleinte legalábbis tuti nem lennák nyugodt ha másik szobában lenne. Viszont a hálóban is van tévé mivel a férjem szereti ha megy alvás előtt. Én nem, de nyilván elviselem, mert nem szeretném, ha emiatt külön aludnánk. Viszont a baba mellett nyilván nem fogunk tévézni.
Ki hogyan oldotta ezt meg? Vagy külön aludtatok a férjetektől eleinte?
Szerintem altassátok a hálószobában, apa meg tévézzen a nappaliban addig amíg el nem álmosodik, utána átvonulhat ő is a hálóba aludni.
Mi is egy szobában alszunk még a picivel, de nálunk ott alapjáraton nincs tévé. A nappaliban se kapcsolom be napközben,mert a három hónapos babám bele van bolondulva és úgy nézi, mintha muszáj volna. Nem hiszem, hogy egy ilyen idős gyereknek jót tenne, ha minden nap a tévét bámulná.
Én az első két hetben a nappaliban aludtam a picivel, majd beköltöztettem a szobájába, mert nem akartam külön aludni a páromtól.
Légzésfigyelőt ugyan mi nem vettünk, de van bébiőr, ami a legapróbb nyöszörgését jelzi. Aggódni mindig fogsz, szóval vagy a férjed megy a nappaliba tévézni, vagy a baba megy a saját szobájába. Más lehetőség nincs.
Igen csak a nappaliban tevezessel az lesz hogy a férjem elalszik rajta és ott fog aludni végül :( ami meg a hatanak nem lesz jó (spec matrac kell a háta miatt).
Sajnos így szokta meg hogy tévén alszik el.
Marad az hogy külön alszunk vagy megprobal tévé nélkül elaludni este
nyugodtan tevezhet parod a gyerek mellett.
nem kell a pici miatt kussolni senkinek sem.
kisfiunk 9 hos koraig a mi szobankban aludt,egyaltalan nem zavarta a tv,pedig parom ha filmet nez szereti hallani is,nem hallkan nezi.
most 3 eves a gyerkoc,ha beteg,vagy epp olyanja van neha atjon hozzank.most sem zavarja a tv.nem nezi egyaltalan,oda maszik kozenk es alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!