Harmadik babának, aki nem örökölt a nagyobb testvérektől, milyen alapvető bútorokat, holmikat vásárolnátok? Negyedik baba már nincs tervben, tehát nem hosszútávú megoldásokat keresek. Ötletek?
Mi simán a kiságyat tettük a hálónkba.
Majd 5/6 hónaposan ágyastól meg a szobájába.
Ott kapott egy 2 ajtós grasróbot egy komódot / ami pelenkázóként, öltöztetőasztalként is is funkcionálhat. Még kap szőnyeget.. mire költözik..
Aztán ha nagyobb lesz, akkor majd kap ágyat is.
Nekem ezek az átalakítósak nem tetszenek
De alapvetően a fürdőben pelenkázunk egyébként
Nálunk is lassan érkezik a kistesó. Amit tanultam az első gyereknél, hogy semmiképpen nem fog velünk aludni az ágyban még akkor sem ha egyszerűbb lesz az éjszakai szopi miatt. A másik, hogy nem fogom arra rászoktatni, hogy cicin aludjon el. Én is szeretek vele együtt aludni viszont így 0 magánéletünk van a férjemmel, ráadásul így sajnos a gyerek is akkor fekszik mikor mi, emiatt határozottabb leszek ebben a dologban, bármennyire szeretek a kislányom mellett ébredni ez nem állapot számunkra.
Montessori ágyat fogok neki venni, ha nem fog kelni éjszaka akkor egyből a nagytesó szobájába teszem, ha kelni fog akkor az első pár hónapban a mi szobánkban lesz.
Hosszú folyamat lesz nekem is átállni arra, hogy nem lesz ugyanaz mint a nagynál. Remélem a kicsivel tudunk majd egymáshoz alkalmazkodni.
Bútort nem vettünk külön mert ugye nem is volt külön babaszobája, viszont most, hogy ketten lesznek így kapnak egy szekrényt és komódot. Semmi minta, ezt hosszabb távon tudják használni. Pelenkázót se használtam soha, ahol jött ott cseréltem, minden helységbe oda volt készítve törlőkendő és pelenka így nem kellett sehova rohangálni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!