Minden babaruhát, függetlenül attól, hogy mi van a címkén a "babaruha"programon berakhatom? Elvileg az ruhakímélő. Vagy csak azt rakjam be, aminek a címkéjén rajta van?
Be. Hőszivattyús? Nekünk az van, így bátran csak arról merek írni. Lehet lesz ami hamarabb tönkremegy, hosszú távon nem feltétlen anyagkímélő a szárítógép használata, nekünk azóta vannak lyukas leggingsek meg hasonló de én nem válogatok, csak pakolok. (És lehet amúgy is tönkrementek volna a ruhák, nálunk a kicsi is 2 éves, így nem fekszik már a kiságyban)
Egyébként nem babaprogramozok, sima pamutprogramon megy minden. A babaprogram az biztosan kímélő? Nehogy valami fertőtlenítő magas hőfok legyen :D
Van a miénken kímélő program de annak meg értelme sincs, teríteni lehetne utána mindent, olyan vizes marad. De biztosan szárítógépfüggő ez is.
Én is belerakok mindent. Nem foglalkozom a címkékkel. Semminek nem lett baja, nem ment össze. Még az olcsó Pepcosok sem.
A miénken a babaprogram kicsit nedvesen hagyja, úgyhogy én a "szekrény száraz" programon szárítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!