Hogyan kell értelmezni a babaruházat számozását, ha két szám van feltüntetve törtjellel - pl: 50/56; 62/68; 74/80? Pl. Lidl-ben szokott így lenni, de máshol is láttam már.
Köszönöm a válaszokat. Akkor ez bonyolultabb, mint gondoltam.
Kisfiam az utolsó mérés alapján 7 kg és 64 cm volt. Azóta fél kilót hízott, centit nem tudom. Pár nap múlva lesz 5 hós. A 68-asokat (legtöbb Tesco-s) éppen hogy még rá tudom adni. De már feszül némelyik itt-ott. Pepcosakat már el is raktam, mert már nagyon szorosak, nem tud bennük rendesen mozogni. Most 74-es méreteket kell beszereznem gyorsan (mostanáig nyugodtan ültem a fenekemen, abban bízva, hogy féléves koráig a meglévők jók lesznek😑😃).
Férjem Szlovákiában Kauflandból hozott 74/80-as bodykat és rugit...A rugit szerintem csak 1 éves korában tudom majd ráadni... De volt már egyébként ilyen számozású a Brendonból és egy másik bababoltból is, akkor 62-eset rendeltem, 62/68-as jött...azt kb. a 68-asokkal egyidőben tudtam ráadni, de már kicsik.
Tescos tényleg kisebb mint ami rá van irva. A lidlis meg picit nagyobb. A H&M esek nekünk beváltak, az pont jó.
Azért bonyulult mert nem csak a kort hanem a súlyt meg hosszt is figyelembe kell venni. Az én lånyom 2,5 hónapos, de már 68-as ruhákat veszek neki mert majdnem 6kiló és 58 cm. Picit nagy még rá, de 1-2 hét mulva belenő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!