Szóltak az oviban, ne adjam rá?
Szépen meg kell mondani, hogy nem dísznek van, kaptátok, szeretnétek, ha hordaná, nem kell megtéríteni.
Annyira megtetszett most az egyik, hogy a lányomnak is veszek egyet.
Oviban én nem adom rá a különlegesebbek, de mi délutánonként játszóházba, moziba, cukrászdába, vásárolni kávézóba járunk, oda szeretünk kiöltözni. Illetve én szeretek, ő meg eltanulta. Na meg 3 havonta megyünk wellnessbe, oda is a csiniket veszi fel.
Ha kaptátok, én kérném, hogy cseréljék ki egyel nagyobbra, akkor jövőre is jó lesz rá, éppen jó ruhácskákat mi sosem veszünk, az szerintem pazarlás.
Nálunk bölcsiben még a zarás holmikért is beszóltak, pedig az csak 10 ezres kategória. Ott helyben kellett volna kezelni a helyzetet, de utólag is simán fog menni. Egyébként a mi ovinkban van egy kisfiú, akin már láttam aranyláncot, a kislányok füle meg sorra aranyfülbevalóval van felcicomázva.
Kedvesen jelezheted, hogy te továbbra is szeretnéd ráadni.
30!
Azt írta úgy néz ki, nem azt hogy olyan a minősége
Babyboom !
Való igaz, hogy alul vannak fizetve ah óvónők, de ne röhögtesd már ki magad, hogy 2-3 hónapig dolgozna 48ezer forintért
Az óvónő biztosan hozzá van szokva(mint minden ember), hogy vannak nála gazdagabbak is, nem csak szegényebbek.
Mindenkinél más dívik, még jó, hogy ilyen alapon ki nem veszi a lindt vagy godiva csokit a gyerek kezéből, mert ő csak milkát eszik.
Nyugodtan be lehet vinni drágább és olcsóbb dolgokat is mind ruhában, mind másban, ha nem kéred rajtuk számon a dolog állapotát. Ha sérti az érzéseit, nőjön fel, nem személyes sértésnek szántad a ruhát.
Attól, hogy van az embernek pár minőségibb akármije, attól még nem sznob. Az én polcomon is megfér a 3000ftos parfüm meg a 60ezres baccarat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!