Szóltak az oviban, ne adjam rá?
Figyelt kérdés
Kislányom kapott egy Burberry ruhácskát, amit ráadtam az oviba. Nem akadok ki, ha leeszi, kikeni, esetleg elszakad (nem szokta kilukasztani a ruháit amúgy), de az óvónő jelezte, hogy nem kéne. Nincs rajta a ruhán óriás betűkkel, hogy milyen márka, csak az a hagyományos mintája, szerintem a gyerekeket amúgy sem érdekli kin mi van. Drága ruha én ezt tudom, de sajnálnám csak a szekrényben lógatni, hiszen azért kapta, hogy hordja. Mit gondoltok erről?2019. febr. 13. 11:19
1/44 anonim válasza:
Nem viszed sehova máshova a gyereket, hogy nem tudna használni a ruhát? Nalunk oviba amúgy at szokás öltözni is, tehát simán viheted hozhatod abban.
3/44 A kérdező kommentje:
ruha, tehát azt vette át az oviban egy harisnyával. De viszem máshova is, de úszásra és jazz balettra szerintem nem jó :)
2019. febr. 13. 11:26
4/44 A kérdező kommentje:
Mire meg megindulnánk jobban a csavarogni, kinövi. Semmi extra nincs rajta, lehetne akár hamis is, nem tudom miért kellett a címkére ránézni.
2019. febr. 13. 11:28
5/44 anonim válasza:
Én sem féltem a gyerek ruháit, de azért 50 ezres ruhát nem adnék rá az oviban. Nem csodálom, hogy szólt érte, hiszen ha az óvoda hibájából tönkre megy, ők kötelesek megtéríteni.
6/44 piroska és a farkas válasza:
De mit mondanak, miért ne add rà? Nàlunk anno csak annyit mondtak, úgy adjuk a ruhàt a gyerekre, hogy ők hagyni fogjàk, h koszolja, kint sarazza, stb. Nem lehet, h pl nem kényelmes? Az én kislànyomék minden reggel tornàval kezdenek, ezért akin szoknyàcska van vagy ruha, abból a kényelmes fajtàt adjuk ràjuk.
7/44 piroska és a farkas válasza:
Hogy lennének màr kötelesek megtéríteni?? Ami ruhàt a gyerek az oviba felvesz, az a szülő döntése. Ha ő bevàllalja, hogy tönkremehet, akkor bevàllalta, az óvónőket akkor sem lehetne hibàztatni, ha egy nap utàn kimoshatatlan akrilfesték foltokkal lenne tele.
8/44 anonim válasza:
Ugyan dehogy kötelesek megtéríteni. Honnan szedsz iylen baromságot? Eleve elmondják, hogy csak olyat adjon a szülő a gyerekre, amit nem sajnál, ha tönkre megy, vagy elveszik, ellopjak, mert az ovi ilyenekért nem vállal felelősséget.
9/44 anonim válasza:
Onnan szedem,hogy voltam ilyen helyzetben. Egy kiálló csavar kiszakította a lányom nadrágját. Mivel az ő múlasztásukból történt, egyből ki akarták fizetni.
10/44 anonim válasza:
Szép mese, kár hogy nem igaz. Az óvoda nem teriti meg az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!