Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Szóltak az oviban, ne adjam rá?

Szóltak az oviban, ne adjam rá?

Figyelt kérdés
Kislányom kapott egy Burberry ruhácskát, amit ráadtam az oviba. Nem akadok ki, ha leeszi, kikeni, esetleg elszakad (nem szokta kilukasztani a ruháit amúgy), de az óvónő jelezte, hogy nem kéne. Nincs rajta a ruhán óriás betűkkel, hogy milyen márka, csak az a hagyományos mintája, szerintem a gyerekeket amúgy sem érdekli kin mi van. Drága ruha én ezt tudom, de sajnálnám csak a szekrényben lógatni, hiszen azért kapta, hogy hordja. Mit gondoltok erről?
2019. febr. 13. 11:19
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
53%
Nem viszed sehova máshova a gyereket, hogy nem tudna használni a ruhát? Nalunk oviba amúgy at szokás öltözni is, tehát simán viheted hozhatod abban.
2019. febr. 13. 11:22
 2/44 anonim ***** válasza:
89%
Én ráadnám.
2019. febr. 13. 11:24
 3/44 A kérdező kommentje:
ruha, tehát azt vette át az oviban egy harisnyával. De viszem máshova is, de úszásra és jazz balettra szerintem nem jó :)
2019. febr. 13. 11:26
 4/44 A kérdező kommentje:
Mire meg megindulnánk jobban a csavarogni, kinövi. Semmi extra nincs rajta, lehetne akár hamis is, nem tudom miért kellett a címkére ránézni.
2019. febr. 13. 11:28
 5/44 anonim ***** válasza:
22%
Én sem féltem a gyerek ruháit, de azért 50 ezres ruhát nem adnék rá az oviban. Nem csodálom, hogy szólt érte, hiszen ha az óvoda hibájából tönkre megy, ők kötelesek megtéríteni.
2019. febr. 13. 11:29
 6/44 piroska és a farkas ***** válasza:
89%
De mit mondanak, miért ne add rà? Nàlunk anno csak annyit mondtak, úgy adjuk a ruhàt a gyerekre, hogy ők hagyni fogjàk, h koszolja, kint sarazza, stb. Nem lehet, h pl nem kényelmes? Az én kislànyomék minden reggel tornàval kezdenek, ezért akin szoknyàcska van vagy ruha, abból a kényelmes fajtàt adjuk ràjuk.
2019. febr. 13. 11:30
 7/44 piroska és a farkas ***** válasza:
92%
Hogy lennének màr kötelesek megtéríteni?? Ami ruhàt a gyerek az oviba felvesz, az a szülő döntése. Ha ő bevàllalja, hogy tönkremehet, akkor bevàllalta, az óvónőket akkor sem lehetne hibàztatni, ha egy nap utàn kimoshatatlan akrilfesték foltokkal lenne tele.
2019. febr. 13. 11:33
 8/44 anonim ***** válasza:
98%
Ugyan dehogy kötelesek megtéríteni. Honnan szedsz iylen baromságot? Eleve elmondják, hogy csak olyat adjon a szülő a gyerekre, amit nem sajnál, ha tönkre megy, vagy elveszik, ellopjak, mert az ovi ilyenekért nem vállal felelősséget.
2019. febr. 13. 11:36
 9/44 anonim ***** válasza:
4%
Onnan szedem,hogy voltam ilyen helyzetben. Egy kiálló csavar kiszakította a lányom nadrágját. Mivel az ő múlasztásukból történt, egyből ki akarták fizetni.
2019. febr. 13. 11:39
 10/44 anonim ***** válasza:
91%
Szép mese, kár hogy nem igaz. Az óvoda nem teriti meg az ilyesmit.
2019. febr. 13. 11:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!