Mikortól lehet adni kisnadrágot a babára? Érdemes venni fél éves kora előtt? Ti adtatok rá?
Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 17:08
1/20 anonim válasza:
Az enyém 2 hetesen is már abban volt. Nem zavarta a köldökét egyáltalán sőt, nagyon hamar begyógyult. Persze vannak ősanyák akik szerint csak a rugi jó mert jaj de rossz a babának de az igazság az, hogy egyáltalán nem az.
2/20 anonim válasza:
Hogyhogy mikortól lehet? 1 hónapos a fiam, mióta megszületett sokszor van body+nadrágban. Miért ne lehetne?
3/20 anonim válasza:
Simán lehet adni pár hetesre is. A babát biztosan nem zavarja, így kinek mi a praktikus.
4/20 A kérdező kommentje:
Mert állítólag bántja a pocakját a nadrág gumija,hallottam ellenvéleményt róla,azért kérdeztem.
Köszönöm a válaszokat!
2019. febr. 5. 17:25
5/20 anonim válasza:
Én 1 hónapos korától adtam rá pamut talpas nadrágot. Később már babalegingset meg szabadidőnadrágot is. Mivel elég hosszú lábú a babám a rugdalózók mind kicsik rá, ha nagyobbat veszek meg felül lötyög rajta. Ráadásul melege van ha több réteg ruha van rajta, így felül csak hosszú ujjú bodyban van.
6/20 anonim válasza:
Mar szuletesetol kezdve talpas nacit is adok ra. En nagyon szeretem rajta ezt a talpas naci + body kombot. Kenyelmes is neki.
7/20 anonim válasza:
Pici babáknak olyan nacit szoktak árulni, aminek vastag, puha derékrésze van.
Ez nem zavarja a pocakot, az enyém szeret benne hemperegni.
8/20 anonim válasza:
Lehetni lehet, de nem adtam. Fél éves koráig legalább body+rugdalózó kombóban volt, éjjelre még tovább. Az a legkényelmesebb neki, nem áll ki a dereka, nem tud lecsúszni róla, nem nyomja a hasát stb.
Fotózásra vagy ilyen alkalmakra fel lehet persze öltöztetni csinosabb ruhába.
9/20 anonim válasza:
A kórházban is abban voltak a lányaim, semmi gondjuk nem volt, pedig hason altattam őket.
10/20 anonim válasza:
Ha nem lehetne rá adni nem gyártanának akkora kisgatyákat. Én már egy hetesen is adtam rá. Jó méretet kell választani akkor nem bántja a köldökét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!