Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Overál kiment a divatból?...

Overál kiment a divatból? Főleg a 2 részes? Ti hol vesztek?

Figyelt kérdés

Nem értem itt a szezon, és néztem tescoba de csak óriás méretek vannak, H-M-be nincs, C-A -ba nincs, Takko-ba nincs, pepcoba pont a méretünkbe nem volt (98), akkor rendelek neten de csak 15-20 ezért találok.

Nem pont most kéne mindenhol hírdetni mikor szezonja lenne?

Vagy ma már olyan ritka a tartós hó hogy be se rendelik az üzletek?

10 ezernél olcsóbban esélytelen egy overál nadrágot találni?

2018. dec. 13. 21:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Októberben vettem

Nov elején már alig találtam( váltást akartam mert úgy véltem szezon közepén ki fogja nőni --68-74-es)

2018. dec. 13. 22:51
 12/19 anonim ***** válasza:
oktober,novemberbe volt lidl,aldiban ,menj néz szét,lidl,vagy aldiban hátha találsz még ott .de a decatlonban biztos van oda is elmehetsz ,vagy rendelhetsz online.
2018. dec. 14. 05:50
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vettem, szerintem nem fog kelleni, december közepe van, fagypont alá nem ment a hőmérséklet (Bp.). Itt csak akkor lesz szánkózás, ha felmentek a hegyekbe.
2018. dec. 14. 07:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Auchanban vettem, ott még a múlt héten is tök sokjó volt kirakva.
2018. dec. 14. 08:34
 15/19 A kérdező kommentje:

Hát ez a győri auchan egy játék bolt, alig van itt valami de megnézem, de lehet itt még ruha is..

És ma fehér a táj, napok óta -2 , -4 fok van, kelleni fog az overál.

2018. dec. 14. 09:55
 16/19 anonim ***** válasza:
58%

“Én nem vettem, szerintem nem fog kelleni, december közepe van, fagypont alá nem ment a hőmérséklet (Bp.). Itt csak akkor lesz szánkózás, ha felmentek a hegyekbe.”

#13, szerintem inkabb ne menj josnak, sot a “megmondasoktol” is erdemes tartozkodni, most 3-5 centi ho van Budapesten, es folyamatosan esik. :)

(Btw, par napja mar fagypont alatt volt Bp.-n ejszaka a homerseklet.)

2018. dec. 15. 12:15
 17/19 A kérdező kommentje:

Végső elkeseredésemben bementem egy kínaiba,sose szoktam ott vásárolni ,de hóhelyzet van, szánkózáshoz kell.

És lőn meglepetésemre tele volt, nagyon puha bélelt 2 részes overált kaptam 7 ezer ft-ért.

Hóba teljesen jó lesz, nem kell 15 ezres Kanz csúszkáláshoz.

2018. dec. 15. 13:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Tényleg, a kínaikban is van, 2 éve ott vettem a lányomnak én is. És amúgy tök jó volt, semmi gondunk nem volt vele.
2018. dec. 15. 14:09
 19/19 anonim ***** válasza:
HMben vettem 92es egyberészest 9900 volt de kuponnal 7500ért vettem meg. Lidlben is szokott lenni, ALDI de ezeken a helyeken már szerintem nem lesz, ahogy írták vége a szezonnak.
2018. dec. 28. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!