Overál kiment a divatból? Főleg a 2 részes? Ti hol vesztek?
Nem értem itt a szezon, és néztem tescoba de csak óriás méretek vannak, H-M-be nincs, C-A -ba nincs, Takko-ba nincs, pepcoba pont a méretünkbe nem volt (98), akkor rendelek neten de csak 15-20 ezért találok.
Nem pont most kéne mindenhol hírdetni mikor szezonja lenne?
Vagy ma már olyan ritka a tartós hó hogy be se rendelik az üzletek?
10 ezernél olcsóbban esélytelen egy overál nadrágot találni?
Októberben vettem
Nov elején már alig találtam( váltást akartam mert úgy véltem szezon közepén ki fogja nőni --68-74-es)
Hát ez a győri auchan egy játék bolt, alig van itt valami de megnézem, de lehet itt még ruha is..
És ma fehér a táj, napok óta -2 , -4 fok van, kelleni fog az overál.
“Én nem vettem, szerintem nem fog kelleni, december közepe van, fagypont alá nem ment a hőmérséklet (Bp.). Itt csak akkor lesz szánkózás, ha felmentek a hegyekbe.”
#13, szerintem inkabb ne menj josnak, sot a “megmondasoktol” is erdemes tartozkodni, most 3-5 centi ho van Budapesten, es folyamatosan esik. :)
(Btw, par napja mar fagypont alatt volt Bp.-n ejszaka a homerseklet.)
Végső elkeseredésemben bementem egy kínaiba,sose szoktam ott vásárolni ,de hóhelyzet van, szánkózáshoz kell.
És lőn meglepetésemre tele volt, nagyon puha bélelt 2 részes overált kaptam 7 ezer ft-ért.
Hóba teljesen jó lesz, nem kell 15 ezres Kanz csúszkáláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!