Overál kiment a divatból? Főleg a 2 részes? Ti hol vesztek?
Nem értem itt a szezon, és néztem tescoba de csak óriás méretek vannak, H-M-be nincs, C-A -ba nincs, Takko-ba nincs, pepcoba pont a méretünkbe nem volt (98), akkor rendelek neten de csak 15-20 ezért találok.
Nem pont most kéne mindenhol hírdetni mikor szezonja lenne?
Vagy ma már olyan ritka a tartós hó hogy be se rendelik az üzletek?
10 ezernél olcsóbban esélytelen egy overál nadrágot találni?
Mi kínai-olasz divatáru boltban vesszük minden évben. Nagyon-nagyon meleg,vastag, arra a pár hónapra tökéletesen megfelel.
Erre a télre 9999Ft-ért vettünk síruha-szerű kétrészest 2.5 éves lánynak. Nagyon szép színű, nem kirívóan ronda! Tavaly is ott vettük,még csak el sem szakadt.
Ha valaki elvből nem vesz,csak márkásat,kérem,hagyja figyelmen kìvül a válaszom. Vagy pontozzon le (de minek...?) :))
"Nem pont most kéne mindenhol hírdetni mikor szezonja lenne?"
A "szezonnak" mindjárt vége. Nem vetted még észre, hogy ahogy júliusban is már megy a nyári kiárusítás, holott csak nyár közepe, úgy a téli szezon is decemberig-januárig szól? :) Ilyenkor már csak a maradékból választhatsz.
Az overálokat (és téli kabátokat) jellemzően októberben kezdte árulni az összes bolt. Akkor kellett volna észnél lenni.
Pedig nem is az első overálvásárlásotok ha már 98-as kell.
Hát nem kaptam időben észhez tényleg..
Akkor nézek használtan, úgy is csak hóba kellene szánkózáshoz ha lesz.
Most ezért nem akarok 10-15 ezerért venni egy nadrágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!