Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Overál kiment a divatból?...

Overál kiment a divatból? Főleg a 2 részes? Ti hol vesztek?

Figyelt kérdés

Nem értem itt a szezon, és néztem tescoba de csak óriás méretek vannak, H-M-be nincs, C-A -ba nincs, Takko-ba nincs, pepcoba pont a méretünkbe nem volt (98), akkor rendelek neten de csak 15-20 ezért találok.

Nem pont most kéne mindenhol hírdetni mikor szezonja lenne?

Vagy ma már olyan ritka a tartós hó hogy be se rendelik az üzletek?

10 ezernél olcsóbban esélytelen egy overál nadrágot találni?

2018. dec. 13. 21:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%

Mi kínai-olasz divatáru boltban vesszük minden évben. Nagyon-nagyon meleg,vastag, arra a pár hónapra tökéletesen megfelel.

Erre a télre 9999Ft-ért vettünk síruha-szerű kétrészest 2.5 éves lánynak. Nagyon szép színű, nem kirívóan ronda! Tavaly is ott vettük,még csak el sem szakadt.

Ha valaki elvből nem vesz,csak márkásat,kérem,hagyja figyelmen kìvül a válaszom. Vagy pontozzon le (de minek...?) :))

2018. dec. 13. 21:12
 2/19 anonim ***** válasza:
Mi is 98ast vettünk
2018. dec. 13. 21:14
 3/19 anonim ***** válasza:
55%
Lidl, aldiban láttam.
2018. dec. 13. 21:17
 4/19 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Kb ilyet vettünk,csak a szín miatt linkeltem be. Kantáros nadrág plusz kabát.

2018. dec. 13. 21:20
 5/19 anonim ***** válasza:
45%

"Nem pont most kéne mindenhol hírdetni mikor szezonja lenne?"

A "szezonnak" mindjárt vége. Nem vetted még észre, hogy ahogy júliusban is már megy a nyári kiárusítás, holott csak nyár közepe, úgy a téli szezon is decemberig-januárig szól? :) Ilyenkor már csak a maradékból választhatsz.

Az overálokat (és téli kabátokat) jellemzően októberben kezdte árulni az összes bolt. Akkor kellett volna észnél lenni.

Pedig nem is az első overálvásárlásotok ha már 98-as kell.

2018. dec. 13. 21:21
 6/19 anonim ***** válasza:
72%
Még októberben vettem a LIDL ben
2018. dec. 13. 21:48
 7/19 A kérdező kommentje:

Hát nem kaptam időben észhez tényleg..

Akkor nézek használtan, úgy is csak hóba kellene szánkózáshoz ha lesz.

Most ezért nem akarok 10-15 ezerért venni egy nadrágot.

2018. dec. 13. 21:50
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem írokkal. Nincs már itt a szezonja, lemegy a karácsony és jönnek a tavaszi cuccok. Elkéstél, igen, októberben kell erre gondolni. A maradékból tudsz válogatni.
2018. dec. 13. 21:51
 9/19 anonim ***** válasza:
Kb esélytelen már.. tavaly vettem volna december végén mert a lányom kinőtte (féléves volt) és nem tudom hány helyen néztem, nem találtam sehol. A H&M-ben vettem ősszel ami volt neki addig, de decemberben már egy darab sem volt ott sem. Végül fb csoportban vettem, írnám hogy használtan, de újnak nézett ki.
2018. dec. 13. 21:54
 10/19 anonim ***** válasza:
Nálunk az Auchan még tele volt. Tescoban is láttam, persze lehetnek már mérethiányosak.
2018. dec. 13. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!