Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » 2,5- 3 éves gyerekre szoktak...

2,5- 3 éves gyerekre szoktak még body-t adni?

Figyelt kérdés

2018. dec. 6. 17:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
nem ,nem praktikus.én 2 éves korig adtam lányomra utána már nem.
2018. dec. 8. 06:43
 12/18 anonim válasza:
51%
16 évesek is hordanak body-t :)
2018. dec. 10. 01:58
 13/18 anonim ***** válasza:
51%

A fiam 3,5 éves, hord még, 104-est. Nem szobatiszta még.

De őszintén szólva, így télen tetszik is a body, mert nem tud felcsúszni, akárhogy ugrál, nincsen szabadon a dereka.

Amazonon szereztem be ilyen méretűt, ott még 110-eseket is láttam, boltban már nem.

Húgomék csinálták a kislányukkal, hogy amikor már szobatiszta volt, és a body már kicsi, akkor nem gombolták be alul, és így olyan volt, mint egy extra hosszú trikó, jobban védte a derekát.

2018. dec. 11. 17:15
 14/18 anonim ***** válasza:
39%

Mivel 1 évesen leszedte magàról a pelenkàt, mert bilibe akarta elvégezni a dolgàt, így elhagytuk a bodyt, tényleg addig van értelme, amíg pelus is van.

Bocs off: 3,5 évesen nem túl nagy màr a pelenkàhoz?

2018. dec. 12. 15:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia, 13-as vagyok.

A legtöbb gyerek erre a korra már valóban nem pelusos (legalábbis nappalra).

De a gyerekek akkor sem fejlődnek teljesen egységesen, ha amúgy egészségesek, 3,5 évesen még nem "kell" szobatisztának lenniük. Mi Németországban élünk, és itt, legalábbis amit ismerek a környezetemben, nem kényszerítik a gyerekeket 3 évesen szobatisztaságra (a legtöbben azért mégis leteszik már hamarabb a pelust, maguktól). Általában oka van annak, ha a gyerkőc nem szobatiszta még ekkorra.

A fiam koraszülött, és habár kiválóan fejlődik, mentálisan átlag felett teljesít, szociálisan-emocionálisan is teljesen rendben van, finom- és nagymotorika is jól működik, de egy kis idegrendszeri fejletlenség még van nála. Minden bizonnyal ezzel függ össze, hogy még nem szobatiszta. Azért próbálkozunk, beszélgetünk róla, látja, hogy sokaknak már nincs pelus, kaki este már bilibe megy, de ez nem kényszer.

2018. dec. 13. 09:47
 16/18 anonim ***** válasza:

Ismét 13-as vagyok. Valami troll lepontozott szinte minden választ, pedig ilyen kérdésben aztán (talán a 16 évesest kivéve) nem nagyon lehet "haszontalan" választ adni.

Az is hasznos tapasztalat, hogy ha valaki hamar elhagyja a bodyt, meg az is, ha csak később, egyikkel sem kell egyet érteni, de ez nem jelenti azt, hogy bármelyik is haszontalan lenne.

Úgyhogy én felpontoztam mindenkit. Még a 16 évesest is, bár őt lehet, hogy valóban nem kellett volna.

2018. dec. 14. 15:10
 17/18 Coffelia ***** válasza:

A mi fiunk nyár elején lesz 3 éves, így igen, vannak 92-es bodyjai. Most télen jobban is szeretem, meg ő is mondta, hogy nem szereti, ha felcsúszik a hátán a póló.

Tavasszal majd leveszem róla itthon a pelust, hadd üljön maga a bilire, nyaron meg a pólókkal könnyebb lesz a gyakorlás, de addig ez így megfázás ellen is praktikusabb.

2018. dec. 17. 13:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már nem igazán de tíz év múlva ismét hordani kell. :-)
2019. febr. 16. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!