Ismeri valaki ezt a csizmát? Tényleg olyan jó?
Figyelt kérdés
Nagyon praktikusnak tűnik és egyaltalán nem drága. Így elég lenne egy, nem kéne külön ovis meg itthoni mivel egyszerűen le tudom mosni. De nem tudom hihető-e a hőszigetelése.
2018. szept. 29. 20:09
1/6 anonim válasza:
Az építőiparban dolgozó férjemnek van egy ilyen márkájú csizmája télre,meleg és nyűhetetlen.
2/6 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm :) sokat segítettél a válaszoddal :)
2018. szept. 29. 22:23
3/6 anonim válasza:
Oviba praktikus lenne? Pl. maszokazashoz, futashoz....
Nem ismerem a hajlekonysagat , de volt mar hasonlo gumicsizmank, abba hosszu idon keresztul fajt a labfeje.
4/6 A kérdező kommentje:
A mi ovinkba nem igazán van fű csak föld...elképzelheted hogy néz ki egy szutykos időben a ruhája cipője. Nyilván ez hótaposó. Télre kell, akkor pedig kb 1 órát vannak kint az udvaron. 4 éves tehát szól ha fáj neki természetesen nem erőltetném rá. De praktikus lenne ha jövünk haza csak csap alá tartom és lemosom, nem a 6 kg sárral a cipőjén csattog haza :D
2018. szept. 30. 08:44
5/6 anonim válasza:
Ez kb annyit tud leírás alapján, mint a Crocsok. Orvosoknak szoktam ilyesmit venni és tényleg baromi praktikus. A mosható gyerekcipő áldás ilyen korban :-)
6/6 A kérdező kommentje:
:)
2018. okt. 1. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!