Hol vegyek a lányomnak 39-es csizmát? Egyszerűen csak magassarkú van mindenhol.
10 éves, 39-es lábbal. Cipőt is női cipőt kap, de a csizma az más kérdés. Vagy 10 helye megnéztem már, kínaiban, tescoban, auchanban, Pesten az aluljáróban, turiban, de mindenhol csak olyan van, aminek hegyes az eleje, vagy magassarkú. A kínaiban azt mondta az eladó, hogy tanuljon meg magassarkúban menni....pfff. A sarok nem opció, a suliig igen göröngyös az út, van, ahol a fűben kell menni, azonnal letörne a sarka, plusz egészségtelen is. A hegyes orr azért nem jó, mert lúdtalpas, magas a rüsztje, összenyomja a lábujjait.
Decathlon nincs a környéken, pedig a webáruházban találtam nekj, de próba nélkül nem rendelem meg.
Száraz időre van bakancsa, de az hóba nem jó, beázik. Már arra is gondoltam, kap bélelt gumicsizmát, valami divatos színben, mintásat, ami nem ázna be. Szerintetek? Ti mit csinálnátok?
Keress olyan webshopot, ahol vissza lehet küldeni, ha nem jó a méret. Pl. Bonprix is ilyen, van mindenféle cipőjük is.
Illetve nézz körül a neten, hogy hol mi a kínálat. Vakon felesleges bemenni minden üzletbe.
Ccc, deichmann? Mi elutazunk dechatlonba,mert nekem-bár 25éves vagyok,de nincs az az isten,hogy magasat vegyek fel- 42-es a lábam és sajnos nem sok helyen van ekkora,ami még tetszik is,plusz párom os ott talál méretébe jó ruhákat- 2-3XL- , és lányomnak is ott vesszük a cipőt. Rendelésbe én se megyek bele.
De nekem is ez volt gyerek koromba,mikor már 39-es volt a lábam,se szandál,se semmi nem volt. Nálunk mindenki lába nagy,apunak is régen csak az adidasba volt cipő,mert 49-es a lába. Én sokszor a férfi cipőket nézem magamnak már,de az annyira férfi fazon....
Szerintem is nézd meg ilyen deichmann,ccc,humanic kaliberű boltokban.
Nekem 41-es a lábam,és 184 centi vagyok,tehát érthető módon szóba sem jöhet a magassarkú,és cipőt mindig ezekben a boltokban vásárolok!
Ne idegesíts már... 20 éves vagyok 39-es lábbal és nem hordhatok magassarkút, de sose volt ebből problémám. A Deichmannban veszem a cipőimet. Csak lapostalpú csizmáim vannak, térdig és bokáig érő is, kerek orral.
De ha ennyire messze van normális cipőbolt (nem muszáj Deichmannak lennie) akkor rendelj olyan helyről, ahova vissza lehet küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!