Deichmannba kicserélik a csizmát blokk nélkül?
Nem! En problemas baba cipot vittem vissza blokkal par het utan, es nem csereltek. Nem tul rugalmasak szerintem.
Sose csinaltam, de: ha veszel egy nagyobb csizmat, majd azzal a blokkal ezt visszaviszed, mondvan ajandek volt, es masra cserelned a sose hordott cipot, esetleg mukodhet. Ha kell barmi egyeb egyebkent. De kerdezd meg elore valahogy...
Szerintem a blokkjuk (nem a NAV-os nyugta, hanem a saját készletgazdálkodásos) tudja, hogy milyen méretű volt a cipő, úgyhogy az előző tanáccsal nem sokra mennél, nem tudnád más méretű cipő blokkjával ezt visszavetetni.
Méretprobléma miatt, asszem, egyébként tényleg csak 1 vagy 2 hétig cserélnek, utána már csak akkor, ha minőségi reklamáció van, 3 hónapon belül. Úgyhogy ha belegondolok, ti már mindenképp buktátok ezt.
Nem, különösen nem 3 hèt után.
Ha nem volt hordva, akkor most hogy derült ki három hèt után hoy mèsgsem jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!