Lejárt tápszert kaptam a patikába, blokk nélkül ők sem kötelesek kicserélni?
Én a helyedben visszavinném és szépen elmondanám nekik is, hogy mi a helyzet. (amit itt is leírtál) Ha rendesek, akkor kicserélik.
Veszteni valód nincs, hiszen max. ugyanitt tartasz és kérsz új receptet a dokitól.
1.vagyok
Sikerült valamit intézni?
Köszönöm kérdésed.
Nem. Blokk nélkül nem tudja kicserélni, hiába eddig mindig ott vettünk ami kellett, és hiába van ott a recept.
De nem is ez bántott, hanem az hogy annyi volt a hölgy reakciója, hogy hát ezt a tápszert kevesen veszik, így előfordulhat, de nincs annak még semmi baja. Elnézést valahogy elfelejtett kérni.
Szerintem viszont ez egy gyógyszertárban nem fordulhat elő, így életemben először panasszal fordultam a helyi jegyzőhöz és a fogyasztóvédelemhez.-ha legalább elnézést kér, akkor ezt nem teszem meg, de az hogy elintézte egy vállrándítással, az nagyon felháborított. :(
Megértem a felháborodásod, nagyon helyesen jártál el. Remélem lesz valami az ügyben. Majd írd meg, hogy mi lett végül.
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!