Honnan érdemes babaruhákat venni? És egy januári babának miből mennyi ruhát vegyek?
Én pepcoban, tescoban és kikben vásároltam.
Illetve használtan marketplaceről. Alig hordott ruhák voltak, ahogy írtad hamar kinövik.
Vettem kb 8 rugit, 10 body, 3 nadrág, pár cérna sapi, 2 vastag sapi, 2 kardigán. 2 őszi és 1 téli overál. A body, rugi, nadrág ás pulcsiból méreteként ennyit, van 56-62-68 méret már itthon, de a 68 még nem sok.
Egy jó tanács! Ilyen nadrágot ne vegyél! Ha sokat mocorog a baba, akkor könnyen le tudja rúgni magáról. Lányom állandóan levetette az ilyen típusú nadrágokat. Nyugodtan vehetsz rendes nadrágot. Én a rugira rá szoktam húzni, ha mentünk sétálni. Ha bukós lesz a babád, akkor viszont kell a váltás ruha! Volt, hogy 3-4x is kellet cserélni.
A pepcos nem igazán jo minőségű, és annyira olcsónak sem mondanám. A tescosnak jo a minősége, és sokszor vannak ruházati akciók, akkor érdemes körülnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!