Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Honnan érdemes babaruhákat...

Honnan érdemes babaruhákat venni? És egy januári babának miből mennyi ruhát vegyek?

Figyelt kérdés
2018. szept. 28. 13:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én pepcoban, tescoban és kikben vásároltam.

Illetve használtan marketplaceről. Alig hordott ruhák voltak, ahogy írtad hamar kinövik.

Vettem kb 8 rugit, 10 body, 3 nadrág, pár cérna sapi, 2 vastag sapi, 2 kardigán. 2 őszi és 1 téli overál. A body, rugi, nadrág ás pulcsiból méreteként ennyit, van 56-62-68 méret már itthon, de a 68 még nem sok.

2018. szept. 28. 15:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Le lehetek pontozva de nekem decemberi a babám és volt neki nadrágja...
2018. szept. 28. 19:38
 13/15 anonim ***** válasza:
[link] erre a nadrág gondoltam... 1 és 12 voltam
2018. szept. 28. 19:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács! Ilyen nadrágot ne vegyél! Ha sokat mocorog a baba, akkor könnyen le tudja rúgni magáról. Lányom állandóan levetette az ilyen típusú nadrágokat. Nyugodtan vehetsz rendes nadrágot. Én a rugira rá szoktam húzni, ha mentünk sétálni. Ha bukós lesz a babád, akkor viszont kell a váltás ruha! Volt, hogy 3-4x is kellet cserélni.

A pepcos nem igazán jo minőségű, és annyira olcsónak sem mondanám. A tescosnak jo a minősége, és sokszor vannak ruházati akciók, akkor érdemes körülnézni.

2018. szept. 28. 20:40
 15/15 szathmary89 ***** válasza:
Vatera, facebook csoportok. Én kb semmi újat nem veszek. Januári a lányom. Hosszú egybe body, zokni felejtős... Alá adtam egy rövidujjút is. Kissapka (a kesztyűket mindig elhagyták...), hazamenetelhez egy vastag kezes-lábas. Most ennyi jutott eszembe. Body, kombidressz sok fog fogyni, ha a pelus nem zár rendesen... és azt a csodás sárga színt sokáig megőrzik. Hogy az 50-56 jó lesz e, az attól függ mekkorának születik. Lányomnak (3340 gr) jó volt, fiamnak (3680) kicsik voltak
2018. szept. 29. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!