Honnan érdemes babaruhákat venni? És egy januári babának miből mennyi ruhát vegyek?
Tesco, h&m, turkáló. Én itt vettem.
Hàt hogy érted, hogy mennyit? :)
Milyen árkategóriában, minőségben keresel ruhákat? Új vagy használt?
Nekem a tesco és c&a babaruhák jöttek be minőséget tekintve. Akciós kínálatból szoktam általában válogatni, így nem drágább a pepcosnál.
Body és rugi a legfontosabb egy újszülöttnek. Hosszú ujjú bodyhoz rövid ujjú rugi, rövid ujjú bodyhoz hosszú ujjú rugi. 1-2 kis pulóver, sapka, overál kell még.
56 és 62es méretből 8-10 váltásra biztosan szükséged lesz.
Ki mondta, hogy sapkából 10et vegyél meg overálból? Írtam, hogy abból 1-2 darab.
Body-rugiból kell több.
Nekem is januári lesz a babám, ő a második. Lányomból kiindulva kell 10-15 rugi, body (hosszú ujjú főleg, de van pár rövid is), kisnadrág (talpas és talp nélküli vegyesen), 3-4 pulcsi, 2 overál, 2 vastag sapi, 2-3 vékonyabb. Én megmondom őszintén, nem szeretek gyakran mosni, ezért inkább veszek több ruhát. Nálunk meleg van a lakásban, így elég lehet a picinek a body+ nadrág, nem feltétlen kell rugi, plusz én hordozok, talpas cuccokban az nem annyira jó.
Ahol én vásárolok az Tesco, Auchan, Pepco, Kik főleg, de most sokat rendeltem is netről (kisfiú lesz, úgyhogy a lányom ruhái közül viszonylag keveset tudunk használni, plusz ellentétes az évszak is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!