Hol kaphatóak menő, designos babaruhák?
Figyelt kérdés
Melyek azok az üzletek, ahol nem a tucat ruha van, hanem tényleg egyedi, menő cuccok?2018. jún. 19. 17:25
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. :) Igen feltűnt már, hogy itt gyakorin sok a frusztrált ember.
2018. jún. 20. 12:08
12/15 anonim válasza:
nekem meg az tünt fel ,hogy sok kamu kérdés gazdag anyukás/kislányos,akinek van pénze az nem ilyen helyen kérdezi meg hol vehet egyedi ruhákat.
13/15 anonim válasza:
Utolsó, nem tök mindegy neked, ki hol kérdez utána? Vagy itt csak olyanok kérdezhetnek, akik anyaotthonban laknak és remegve várják a segélyt?!
14/15 A kérdező kommentje:
Egyébként sehol nem írtam, hogy drága ruhákat keresek, hanem hogy egyedit. :D
2018. jún. 25. 20:03
15/15 anonim válasza:
Instagramon egy csomó webcég van, a magyarokkal ne bajlódj, mert nem túl jók és túl vannak árazva.
A H&M nem nevezném sem menőnek, sem dizájnosnak....
Zara szintén nem az.
Attól függ milyen kategóriát keresel milyen árfekvésre gondolsz.
Én egyszer vettem Burberryt de az igaz hogy két hetet viselte a fiam a méregdrága kabátot utána kinőtte az ujját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!