Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsőbe menő (általános)...

Elsőbe menő (általános) kislányodnak megtanítottad, hogy gugolva pisiljen a WC-ben, vagy csak idősebb korában?

Figyelt kérdés
2017. aug. 30. 15:38
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Hogy ne üljön rá az ülőkére, csak a kezével kapaszkodjon.
2017. aug. 30. 15:39
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Ugyanis én sem vagyok rá képes sajna. Azt tanítottam meg, hogy törölje le egy tiszta papírral mielőtt ráülne. És hogy ne fogdossa WC ülőkét. És hogy mosson kezet utána.
2017. aug. 30. 15:51
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
Nem, sajnos nem elég magas hozzá. Az iskolai gyermekvécék nagyobbak, mint az ovis kagylók. Lesz a tisztasági csomagjában fertőtlenítő kendő és papír ülőke, és arra tanítom, nézze meg hova ül. Ha koszos, törölje le.
2017. aug. 30. 16:03
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Letörli.

Nem is lenne szükség a guggolva pisilésre, ha a hölgyek a saját egészségük nagy felvigyázása közben guggolva nem hugyoznának, véreznének és kakálnának mindent össze...

2017. aug. 30. 16:17
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem, lesz nála fertőtlenítő kendő, azzal letörli, én sem tudok guggolva pisilni. Az utolsónak van igaza egyébként, pont a guggolás miatt csurgatják le az ülőkét a nők.
2017. aug. 30. 16:29
 6/12 anonim ***** válasza:
56%

Nem, én sem tudok úgy..

Lesz fertőtlenítő törlőkendő nála, pici csomag ami a zsebében is elfér.

Ezen felül kezet mos wczés után.

Már gyakorolta ezt a "fecske táborban" ilyen kis ismerkedés volt nekik. Ott használta egymaga, büszke is volt magára :)

Rossmanban szoktam venni, 130ft/10dbos csomag.

2017. aug. 30. 16:51
 7/12 anonim ***** válasza:
19%
Orulok, hogy fiam van :)
2017. aug. 30. 16:53
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Minek? Üljön le. Erre vannak a fertőtlenítő kendők
2017. aug. 30. 17:16
 9/12 anonim ***** válasza:
7%
Meg. Nem csurog félre. De van kendője is.
2017. aug. 30. 17:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Akkor veszek neki én is. Mi is papír ülőkét szoktunk vinni mindenhova, csak sajnos láttam a wc-t és nincs benne szemetes. Ha a wc-be dobja, még eltömíti. Nem tudom a fertőtlenítőt hova dobja majd... Én soha nem akartam fiút, úgyhogy nem fogom azt mondani csak ez miatt, hogy bárcsak fiam lenne, a fiúk is ráülnek, amikor kakilnak...
2017. aug. 31. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!