Hol kaphatóak menő, designos babaruhák?
Figyelt kérdés
Melyek azok az üzletek, ahol nem a tucat ruha van, hanem tényleg egyedi, menő cuccok?2018. jún. 19. 17:25
1/15 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy mit bukik le vagy kakil össze? Ráadásul 2-3 hét alatt kinövi az elején.
2/15 anonim válasza:
Gav, George, Next, Zara Baby, a Thokoly uti Hada ugyan uj allapotu hasznalt ruha, de pont ott lehet egyeduli cuccokat talalni, es mindegyik kifogastalan allapotu.
4/15 anonim válasza:
Jacadi, DalaaRna, Huckleberry, Gant
5/15 A kérdező kommentje:
Elsőnek: nem mindegy, ezért kérdeztem. A te gyereked felőlem zsákban is járhat, mit fáj neked a kérdésem?! A többieknek köszönöm, várom még a tippeket. :)
2018. jún. 19. 17:47
6/15 anonim válasza:
Én sok szép ruhát, szettet vettem a c&a-ban a kisfiamnak.
7/15 anonim válasza:
Én a H&M-et szeretem nagyon, neten is végig tudod böngészni a ruháikat.
8/15 anonim válasza:
Pici piacra érdemes kimenni, vagy a kiállítók listáját ha megnézed tudsz rendelni is online, ott nagyon szépek szoktak lenni ruhák, kiegészítők, lakberendezési cuccok.
9/15 anonim válasza:
kérdezö,nem h&m,c&a keres mert neki az tucat ruha,és nem egyedi,
mennő cucok,ép hogy tucat boltba kapsz ,
10/15 anonim válasza:
Jaj Kérdező, itt már azért is le vagy szólva, ha nem használt sz..rt adsz a gyerekre, "neki úgyis mindegy, mi van rajta" alapon.
AlexandAlexa
Childrensalon
Farfetch
Kicsit drágább árkategória, de nagyon szépek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!