92 cm-re és 12 kg-ra mekkora ruha jó? 86-os vagy 92-es?
Nekem nincs gyerekem, és nem is nagyon vagyok tisztában a méretekkel.
2 éves kisfiúról van szó, ajándékba szeretném a születésnapjára. Ők külföldön élnek, ott máshogy van a számozás, mint itthon.
Pamut rövidujjú - rövidnadrág szett lenne és szobatiszta a kisfiú, nem tudom ez számít e.
Az én lányom is ekkora, 92-es ruhát hord.
86-ost semmiképpen nem vennék a helyedben.
Lányom ekkoraként már inkább 98-ast hordott.
Mondjuk a rövidnadrág elég kényes vétel a derékbőség miatt. Van márka, ami leesik róla, másik szorítja (azonos méret).
A pólóval könnyebb nem mellé lőni. Illetve az bármilyen évszakban jó.
(Csak megjegyzem, a 92-es méret 86-92 cm között van...)
Lassan 3 éves a fiam és 99 cm, hát a 98-as póló már vicc kategória. Kint a dereka, amint megmozdul. Nadrágok meg főleg, végig se ér már rajta.
Hiába a lepontozás. Lehet egyesek addig adják rá a gyerekre a ruhát amíg lehet, csak hogy ne kelljen venni, de minek buzdítjátok arra a kérdezőt, hogy ilyet is vegyen a gyereknek? Minek? Hogy mire megkapja, kimossa már kicsi legyen?
Nem tudom hanyas voltam...
De nem vennék se 86-ost, se 92-est egy 92 centis gyereknek.
Huh, köszönöm mindenkinek a választ!
Elég megoszló, akkor 86-os kilőve.
Elég vékony fiú csak magas, szerintem a 98-as még nagy lenne, bár mint mondtam nekem még nincs gyerkőc, így tapasztalat sem.
Majd próbálok sakkozni. Max. veszek egy 92-est meg egy 98-ast is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!