2/8 anonim válasza:
Pelenka+body
Ugye te sem gondolod komolyan hogy adsz ra tobj reteg ruhat ebben a pusztulat idoben?
3/8 babyboom567 válasza:
Decemberi babám van,mikor hazahoztuk(tehát pár naposan már) az itthoni viselete 1 pelus+1 rugi volt,utcára (télen) 1 vékony rugi,polár rugi,bundazsák,pléd,sapka sál.Nyáron kb pelusba volt.
4/8 anonim válasza:
Az én lányom június elején született, újszülöttként, hosszúujjú body, rövidujju rugiban volt mindig, csecsemősök is ezt kérték, később ha nagyon meleg volt, akkor napozót adtam rá, de mivel nálunk sokszor megy a légkondi, általában maradt a body, rugi kombó.
5/8 anonim válasza:
Május eleji a babám. Nyáron nagyrészt pelus + body volt rajta, de sokszor csak egy pelus.
Pedig annyi cuki cuccot vettem neki jó részt feleslegesen. :D
6/8 anonim válasza:
Május végén született a babám. Az első pár napban nagyon rossz a hőháztartásuk, rövid body+hosszúujjú rugdalózóban volt(csecsemősök is ezt ajánlották, kb 25fok volt kint). Amikor izzadtnak melegnek éreztem a tarkóját, akkor csak rugit adtam rá, majd amikor ezt is soknak éreztem, akkor rövidujjú body+nadrág+zokni(egy hónaposan kb)Aztán már csak bodyt amikor meleg lett nagyon.
A nyár nagy részét bodyban töltötte(kánikula, 28fok lakásban)
Látni fogod ha melege lesz a babádnak! :)
7/8 anonim válasza:
Fiam ma 7 éves. Anno nyáron már egyszál pelusban volt. 40 fokba még az is sokcsak muszáj.
8/8 anonim válasza:
Tavaszi babám a nyári melegekben napozóban volt, vagy rövid ujjú body plusz rövid pamutnaciban, de a napozót preferáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!