Van, aki össze mossa a saját ruháját a csecsemőjével? Vagy teljesen külön mossátok? Hogy tartjátok helyesnek?
Külön mosom a két gyerek ruháit, dea kisebbik ruháit kb 3 éves korától mosom csak együtt a nagyobbikéval, előtte vagy csak az ő ruhái voltak, vagy csak a nagyobbik ruhái, vagy csak a miénk a mosógépben (két év van közöttük).
Szerintem nem egészséges egy csecsemő ruháit együtt mosni a felnőttek ruháival: más mosóprogramot is igényelnek egy csecsemő cuccai, mint mondjuk a férjem ingei vagy a felnőttek fehérneműi.
Miért kell lepontozni? :o
Én kezdetek óta együtt mosom a ruháink.nekem így jó!
az első kb fél évben külön mostam, de amikor lekerült a gyerek a földre, kúszni-mászni, onnantól ömlesztve.
Mondjuk én a fehéret sem válogatom külön, csak annyit, hogy külön a munkás ruha (festő) és külön a hétköznapi normál ruha.
Az elso 1-2 honapban mostam kulon a gyerekek ruhait.
Feleslegesnek tartom ezt az evekig kulon mosom dolgot.minek?a lakasban sem szeparalod el a gyereket egy steril szobaba...utcara,boltba,bolcsibe,oviba is jarnak.
A kanalukat,tanyerjukat is kulon mosogatjatok,masik szivaccsal?vagy gepben kulon programon?
Ez mar a tulfeltes kategoria.
Ettol fuggetlen csinaljatok,a ti dolgotok.csak nem ertem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!