Mennyiért vesztek bodykat?

Figyelt kérdés
Amíg kisfiam 56-68as ruhákat hordott, 500ftokért sikerült vennem jó minőségű bodykat. Most már a 86-92es darabokat vadásznom kell. Pepcosok megnyúltak, ezek felejtősek, de HM-ben, CA-ban vannak szépek, jobb minőségűek, de 1500ft körül/db. Megmondom őszintén karcolja a lélektani határt, de ha jobban belegondolok ezt több ideig hordja majd és talán a kistesónak is jók lesznek, ha strapabíróbbak. Ti ekkora méreteket mennyiért és hol szoktatok venni?
2018. jan. 9. 19:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Lányom minden bodyja Lupilu (Lidl) márkájú volt. Nagyon kellemes az anyaga, strapabíró és komplett méret, tehát tovább tudta hordani. Nem utolsó sorban szépek is :)

Kiszereléstől, fajtától függően 500-800/db szokott lenni.

2018. jan. 9. 23:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is próbálkoztam a pepcossal, talán 3 alkalok után már el is vékonyodott az anyaga, azután már csak tescoban, auchanban vettem csomagosakat, amiben kb 5 db van és nem emlékszem pontosan, de talán 500 ft körül jön ki darabja. Sokat már kinőtt ezek közül, de (néhány foltot kivéve) tökéletes állapotban raktam el a kistesónak.
2018. jan. 10. 09:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is Tesco.bar én ott soha nem vettem ruhát de a gyerek ruha osztály a nagyon kicsi gyerekek része nekem tetszett mindig.bar érteni nem értek hozza.:)
2018. jan. 10. 22:00
 14/18 anonim ***** válasza:
700-2000ig. Pepco, Tesco, kínai, piac vagy bababoltok. Nekem mindegy hol veszem, ha szép és jó anyagúnak találom.
2018. jan. 11. 04:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Lidl, ahogy írták 600-800. Most is van akcióban.

A 86/92-eseket 1 évig hordta a lányom.

92-esből volt még ff, hm, aldi és scamp body-ja is. A Scamp teljesített a legrosszabbul. Várakozáson alul bírta a mosást. Az ff body-k se tartották a formát. A lidl-s és a hm-es darabok néznek csak ki majdnem újnak.

2018. jan. 11. 14:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Auchanban most 2990 Ft 7db-os body csomag. :)
2018. jan. 22. 22:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Tesco. Én csak fehér bodyt adtam rá, a tescoban pedig mindig van fehér body, ami ráadásul pamut is, ez volt a másik rigolyám, csak pamut alsónemű, ahogy magamnak is. Ha leette, vagy bekakilt, akkor folttisztítóba bele utána mosógép és újra szép hófehér lett 60 fokos mosás után. Csomagban nagyon jó ára van az F&F bodyknak.
2018. febr. 16. 23:22
 18/18 anonim válasza:
Lbébis bodyk,magyar anyagból,nagyon jó minőségűek és jó áron vannak.
2018. márc. 26. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!