110-es mérettől kisfiúra ruhát hol vesztek? Mennyiért?
CundA, de ott csak a nagyon nagy üzletekbe szoktam gyerekruháért menni, a közelünkben lévő kicsit kifosztják, sosincs választék. Akciósat lehetetlen kifogni és szerintem drága is.
F&F, főleg szezonváltáskor sikeres a vásárlás, sokszor 50-70%-os árleszállítás van. Érdemes áttúrni a leárazott részleget is.
Az Auchanban is szoktam venni, főleg játszós darabokat, pl. az idei nyárra ott tankoltam fel pólókból, 400 Ft-os áron.
Lidl-ben a Lupilu is nagyon jó, imádom! Nagyon jó a minősége és jó áron van. Itt vettem már melegítőt, pólót, hosszú ujjú pólót, pulcsit, eddig mind hibátlan volt.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy 104-es felett már kevés az olcsó, de jó minőségű, használható ruha, legalábbis én már se börzén, se máshol nem nagyon találok használtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!