Mennyiért vesztek bodykat?
H&m-ben az 1500-as body-t (pontosabban 3000 ft/2db), ha 2-őt fizet 3-at kap akció van, így szoktam 6 darabot. Ezresbe jön ki egy body.
A másik a Scamp. Egy helyi bababoltban van scamp ruha, 1100-1200 ft egy olcsóbb body. Van 1500-ért is, dehát nyilván nem 1-2 darabot vesz az ember.
De én nagyon válogatós vagyok, csak az jó nekem, aminek a vállán van patent. Csomagolt body-t láttam félárasan 3000 forintért a H&M-ben, amelyikben 6 darab van. Csak ki kell fogni. Tesco-ban is szokott lenni 3000-3500 forintért 5 darabos.
Én az F&F-ben szoktam venni. Ott 2000,- egy csomag és ha jól emlékszem 4 darab van benne.
Amúgy a h&m-esek sokkal strapabíróbbak mint a pepcosok, de tény hogy drágábbak is. Ha nem gond hogy használt, keress jófogáson! Ott akár 20 darabos csomagot is tudsz venni pár ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!