Októberben születő babák anyukái. Ti milyen ruhákat vesztek a babátoknak?
Milyen méretű ruhákat és milyen típusúakat?
Voltam több üzletben is és döbbenten vettem észre, hogy alig lehet kapni 56-os ruhákat, főleg rugdalózókat. Az eladó mondta, hogy mivel most már nagy babák születnek 62-es a legkisebb, ritka kivétel amikor van 50-es vagy 56-os.
A rugdalózók meg 2 részesek lettek, egybe részest alig találni vagy csak pizsamát aminek nincs talprésze.
Ti hol veszitek vagy vettétek a ruhákat?
Főleg Tescoban vettem. A lányunknak több 56-os méretet vettünk. Születése után kellett egy darabig 50-es, de azt is kaptunk simán a Tescoban (sőt 44-es méretet is árulnak).
Minőségben jók, nem nyúltak meg.
Szokott lenni Lidlben is, ott is szoktam venni.
Tesco, c und a, h&m. Mindben találsz 56-os body-t, rugdalózót. Tescoban 46-os koraszülött is van.
Lidl, Aldi nem tart állandóan. Ezekben valóban 56/62-es kettősméret a legkisebb, ami sima számozású 62-esnek felel meg, de egyébként jó minőség.
Nekem a fiam 51 centivel, a lányom 48 centivel született. Neki 50-es is kellett vagy 2-3 hétig. Tescoban vettem a legtöbb ruháját, mondjuk 50-es kevesebb van, 56-os szerintem bőven. A H&M-ben is szoktam vásárolni de ott nem nagyon láttam 56-os kislány rugit, kicsit furcsálltam én is, lehet csak rosszkor néztem vagy tényleg nincs ott sok.
A fiamnal szeptember 30-ra voltam kiírva, 62-es overált vettem egy vékonyabbat őszre meg egy vastag bundazsákot. A vastag nem nagyon volt kihasználva, lehet inkább 68-ast kellett volna, gyorsan nőtt a fiam. Bár ha október közepe-vége a dátum, akkor szerintem a 62-es bőven jó. Rugit vettem 56-os és 62-es méretben is pamutot is meg plüsst is. Body szintén ebben a két méretben rövid és hosszú ujjú is. Kis talpas nadrágokat is vettem. Hálózsákot csak 1 hetes korában, a lányomnál már előre megvettem, 68-as talán a 0-6 hós méret. Meg vastag pulcsi féléket is vettem, sapit vékonyat, vastagabbat.
Mekkora tescoba jársz te?
Évszaktól függetlenül mindig találok bodyt és rugdalózót is minden méretben. Annyi hogy rövid ujjú bodyból érdemes most betárazni, mert ha elfogy, tavaszig nem nagyon lesz (pedig a legnagyobb télben is az a legjobb rugdalózó alá, nem a hosszú ujjú).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!