Milyen 1. cipőt választottatok a babátoknak? Hogy találtátok meg a jó méretet?
Figyelt kérdés
10 hónapos a babám, 10,8cm-nek mértem a talphosszát. Lassan 1 hónapja megy, meg sem lehet állítani, de egyenlőre még csak lakáson belül.
Jelenleg egy 19-es Maus csizmája van, szerintem kb 1cm-rel nagyobb a lábánál - ebben nem tud menni. Amikor vettük neki, nem gondoltuk, hogy ilyen hamar elindul, viszont belefér a vastag zokni és ga nő is a lába, tél végéig jó lesz.
Problémám, hogy a jobb lábán a nagyujj külső ívén elkezdett megkeményedni neki a bőr. Ez a cipőtől lehet?
Hogy és milyen cipőt válasszunk neki? Kell egyáltalán másik? Szerintetek?
2016. dec. 25. 20:12
1/3 anonim válasza:
Talán meglep, de elvittem a gyereket a boltba és rápróbáltam a cipőt a lábára... sétált benne, látszódott, hogy jól érzi-e magát benne. Ilyen egyszerű. Az első cipője 18-as méret volt. Ha rossz méretet adsz rá, akkor marha jól tönkre megy a lába pillanatok alatt.......
2/3 anonim válasza:
Dévényes mondta, hogy kb 1 cmmel nagyobbat kell venni, beférjen az ujjad a sarkánál. És igen fel kell próbálnia.
3/3 anonim válasza:
Falcon első lépés kiscipőt vettünk, az üzletben fel próbáltuk és az eladó segített, mert kicsit bizonytalanok voltunk, de valóban picit nagyobb kell, nem olyan ami pont passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!