Adnátok kínai cipőt pár hónapja járó babára?
Figyelt kérdés
Anyósomtól most kaptuk meg a 6. (!) kínais cipőt, párszor volt rajta az egyik viszonylag normális.
Inkább abban az egy márkásabban jár amit én vettem, csak így anyós mindig piszkál, hogy ott az a sok csillivilli cipő..
Na de épp az, hogy flitteres, műanyag, furán kiképzett harántemelős, laza pántos...
Még ha értelmesebbnek tűnnének..
A férjem szerint is adjam rá, ne költsek 10 ezreket pár hónapig jó cipőkre ( bár ennyi árából kijött volna egy jó).
De akkor hol vegyek, ami egészséges és nem túl drága?
2017. máj. 21. 15:28
11/16 anonim válasza:
Múlt csütörtökön jött fel a védőnő,pont a cipőket beszéltük. Azt mondta,ne vegyem meg a drágát,van a Stílusos-ban is jó. Ez kínai. Hát nem tudom...Elmondta ezeket,hogy mire kell figyelni. Én nem fogok kínaiba venni,az biztos.
12/16 anonim válasza:
hát én ugyan nem vettem, hanem jó részét örököltük, a többsége márkás jó minőségű, de van egy két kínai is, és gond nélkül rá adom. Szellőzzön, tartsa a bokát, a többi nem számít.
13/16 anonim válasza:
Én magamnak sem vettem soha kínai cipőt, a gyerekemre sem adnék. A gagyi cipővel iszonyat nagy kár lehet okozni a talpában, az izületiben, a gerincében és még ki tudja, miben. Ha nem lenne pénzem, akkor is a cipő (és a kaja) lenne az utolsó, amin spórolnék. Ruha szerintem még oké a kínaiból, attól nem lesz baja, de a cipőket ne add rá, és egyszer s mindenkorra mondd meg anyósodnak, hogy inkább adja oda, amit erre szánt, és kipótolod, veszel egy jó minőségűt. Azért se add rá, mert ha anyósod meglátja, hogy rajta van, ezentúl dögivel kapod ezeket a sz...okat.
14/16 anonim válasza:
Lányom kapot 10000ft szandált anyukámtol,elepantent,ugyan ugy kinöte 2 honap alatt a lányom ,mint mint mondjuk egy olcsobb szandált én 5-6000ft között vetem neki szandált lányomnak ,kinai üzletben nem viszont deicman,ccc,de volt dd stepja is sok ennyiért.
15/16 anonim válasza:
A lepontozás a védőnőnknek szól? Biztosan. Mert mint írtam,én nem veszek kínai cipőt.
16/16 anonim válasza:
Magamnak sem veszek olyat. A lábbeli nálam az a kérdés, amiből újat, kényelmese, jó kialakításúak veszek az egész családnak, igaz, nincs belőle több fazon, több szín egy évszakon belül, de ami van, az kényelmes és egészséges. Ruhából használt és turis is tökéletes, de én sem érzem magam jól vékony, lapos talpú cipőben, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!