Sokan miert oltoztetik otthon igenytelenul a babaikat, kisgyereket? Kepeken latom.
Macko, de ami kiakaszt az a harisnya, fiunak es lanynak is , legtobbszor csak bodyval kombinalva.
Attol, hogy otthon vagyunk miert kell igy kineznie a gyereknek ?
Farmerban kéne lenniük? Ami utcára is kényelmetlen nem mégha csúszna mászna a gyerek?!
Sőt,kapaszkodj meg! A lányom utcára is hord melegítőt,mert eddig még nem találtam olyan farmert,ami nem kemény és/vagy nem esik le a derekáról,mivel vékony.
Szerintetek a harisnya kenyelmes ?
Az egyik legkenyelmetlenebb ruhadarab!
A body harisnya kombo abszolút nem igénytelen egyrészt. Másrészt a gyerek otthon olyanban van, amiben jol erzi magát es kényelmesen tud játszani, kúszni, mászni, futkosni. Ráerőlteted állandóan a kényelmetlen szoros feszes farmert aztan itt sírsz majd h nem megfelelő a mozgasfejlodes......
harmadrészt pedig itthon en is melegítőben vagyok, meg egy egyszerű pólóban, ahogy a férjem is, mert mi vagyunk olyan igénytelen proletárok, hogy együtt kúszunk, mászunk a gyerekkel, és kapaszkodj: házimunkát sem kiöltözve végzek. Sőt, imádok pizsiben kuckózni a kanapén egy jó könyvvel és egy teával, és a pizsim bizony a teszkóból van, nadrág és felső kombinációja, nem selyem vagy csipke.
Azt az igénytelen mocskos stílusomat... de égő vagyok
"Szerintetek a harisnya kenyelmes ?
Az egyik legkenyelmetlenebb ruhadarab!"
Nem is a legkényelmetlenebb fajtát kell a gyerekre adni és nem is 1-2 számmal kisebbet. Egy pamut, megfelelő méretű harisnya lehet nagyon kényelmes is.
De te írtad a melegítő nadrágot is, na abban áruld már el, hogy mi a kényelmetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!