Sokan miert oltoztetik otthon igenytelenul a babaikat, kisgyereket? Kepeken latom.
Macko, de ami kiakaszt az a harisnya, fiunak es lanynak is , legtobbszor csak bodyval kombinalva.
Attol, hogy otthon vagyunk miert kell igy kineznie a gyereknek ?
Nem gondolnám, hogy azért, mert valaki otthon melegítőt ad a gyerekére, attól igénytelenné válik egy gyerek. Itthon én is melegítőben szoktam lenni, mint ahogyan a kisfiam is, mert egyrészt kényelmesebb, másrészt én szoktam itthon is dolgozni, házmunkát végzeni és sajnálom az ünneplős nadrágomat, vagy a csini felsőmet összekoszolni, vagy sajnálnám, ha a kisfiam is ahogy csúszik, mászik, szaladgál, kint van a poros, sáros úton, akkor a csinos ruháját koszolja össze, vagy ha mondjuk leeszi magát, akkor arra is sajnálom.
Ez nem azt jelenti, hogy nyúlott, szakadt, pecsétes ruhában vagyunk itthon, de nem is farmerban, meg csinos felsőben, nadrágban.
Otthon elsődlegesen szerintem a kényelmi szempontok számítanak és itthon hosszabb ideig viseli az ember és viseltesebbé válhat a ruha, szóval miért kéne otthon puccba vágnia bárkinek magát?
De nyilván nálatok otthon is divatbemutató van, takarítónő jár, tehát nem koszolja össze magát a gyerek, te sem, kert sincs, így kint se koszolja össze magát a gyerek, főzni sem szoktál, tehát simán oda is felhúzhatsz egy kis estélyit otthonra, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!