Mikortól adtál a gyermekedre rugdalózó helyett nadrágot+felsőt?
Ez egyeni preferencia. Nekem pl a kis nadragot sokkal egyszerubb volt pelenkazaskor cserelni mint a rugdalozon az ezer patent.
Viszont abban babasabb, azert szerettem :)
Mikor elkezdett jobban kuszni, maszni kb 10 honapos koratol, mar inkabb nadragot adtam csak.
Rugdalózó kb. addig kényelmes, amíg főleg fekszik vagy éjszakára ill. úgy nem tudja levenni a zokniját, utána már macerásabb peluscserénéknél. Amíg pelenkás, általában jobb a body.
Felsőt+nadrágot akkor adtam rájuk, ha meleg volt és nem volt baj, hogy néha kint a derekuk, egyébként olyan 2 éves korukig inkább bodyt hordtak póló helyett.
Szerintem alváshoz nincs kényelmesebb és aranyosabb egy babának a ruginál hidegbe :) Nem nyomja a pocakját mint a nadrág, és patent ide vagy oda, szerintem könnyebb öltöztetni, nem kell a fején áthúzni a bodyt meg még rá nadrág, aztán még zokni ami reggelre eltűnik úgy is..
Nappalra nem adok rá rugit mert nálunk pizsiként funkcionál, de míg csecsemő volt 1-2 hónapos koráig nappal is hordta.
Pólót én se adtam még rá csak bodyt nyáron, rögtön a nyakába volt ahogy felvettem, gyűrhettem be bármennyire a nadrágba. Az csak úgy jó ha alatta body van, az meg nyáron tikkasztó lett volna. Majd hosszú ujjúak jók lesznek body felé most hűvösbe, meg majd ha nem kell őket ennyit fel-le emelgetni akkor szerintem kevésbé fog felcsúszni később.
Felsőt önmagában még a 13 hónaposomra se adok. Max. body fölé plusz rétegnek.
Nadrágot, harisnyát bodyval onnantól hordott rugdalózó helyett, hogy nem kaptam rá normális rugit. A 74-es méret túl hosszú, ugyanakkor túl szűk volt rá (ekkoriban 8400 g volt 69 centihez, a 68-as ugyanabból a márkából már kicsi volt hosszban is, a 74-est pedig csak hosszabbra szabták, szélesebbre nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!