Hol vesztek ősszel és télen pólót bölcsis, ovis korú gyereketeknek?
Baby Gap-ról rendeltem most ruhákat. De szoktunk venni Tescoban, NExtben is, ahol épp meglátok valamit.
A téli boltban. Nyàron meg a nyàri boltban. Sajnos a környékünkön őszi bolt nincs, ìgy meg kell vàrnom a telet a ruha vàsàrlàssal.
Ugyanitt ahol bàrmely évszakban csak kinyitom a szàm és megkérdezem mikor jön az őszi téli kollekció. De kizàrt hogy sehol nem talàltàl,amikor a legtöbb helyen màr sulikezdésre kint fityegnek az új cuccok. Pl tesco, h&m, c&a, kik, auchan, de még a kis butikokban illetve a turikban is.
Én a Tescoban szoktam. Szerintem most le is vannak jócskán árazva.
Amúgy meg érdemes előre venni ilyenkor, amikor 50-70%-os akciók vannak.
Köszi a válaszokat.
Kedves második válaszoló, azt én is észleltem, hogy megérkezett az őszi kollekció, még rá sem kellett kérdeznem, de sajnos eléggé pólóhiányos. A CundA-ban kb. 5 db póló volt összesen kisgyerek méretben, már csak utolsó darabok, a Kik-ben egyetlen sem, a Takko-ban szintén csak utolsó darabok, a Tesco-ban pedig összesen 3 fajta póló az új kollekció részeként. Iskolás korúakra valók voltak több helyen is az akciósok és az újak között is, de az a gyerekemre bokáig érő hosszú ujjú hálóingnek lenne jó :)
pepco, kik, turi, takko, tesco
kb ebben a sorrendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!