Vettetek már bélelt bakancsot vagy csizmát az ovis gyereketeknek? Miben vannak az oviban az udvaron?
Én még nem vettem, van egy magas szárú bőrbakancsa utcára, oviban sportcipőben van az udvaron. Nem fázik még a lába?
3,5 éves
Pont tegnap vettem, hogy ha hirtelen megjön a hideg, ne kelljen kapkodni. :)
Az én fiam is bőr sportcipőben megy oviba, abban is játszanak kint. Kb. kétszer 1 órát vannak kint, plusz 10 perc az oda-hazaút.
Lányomnak velúr nike cipője van,ez amolyan őszi cipő.Fiam még a Nike Lykin-ba jár,az meg sima sportcipő,de ő babakocsizik,mert hiába 2 éves,4 órát még ő sem bír gyalog és sokszor alszik még a kocsiban egyet. :)
Veszek majd nekik télit lassan,de ha hirtelen jönne be a fagy,akkor sem esnék kétségbe. A tavalyi bakancsa jó még éppeg a lányomra,a fiamra nem,de lányom kapott egy fekete narancs hótaposót,ami szinte nem is hordott,íígy azt fel tudja venni a fiam.Tán 1 számmal nagyobb,de végszükségnek pont jó lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!