Angliai kismamak! Miben van a kisbabatok nappal?
Body + rugdalozo vagy body + nadrag + hosszu ujju polo. Te dontod el, azt adsz a babara, amit akarsz, meg gyakorlatilag itt Angliaban azt csinalsz a gyerekkel amit es ugy ahogy akarod. Majd eldontod hogy szamotokra melyik kenyelmesebb.
Viszont ami szerintem fontos, hogy itt nem igazan hasznalnak az emberek bodyt. Ujszulottet is siman feloltoztetnek body nelkul telen. Szamomra borzalmas nezni, ahogy kint van ilyen ici pici babak hasa meg hata. Ugyhogy az en velemenyem az, hogy kapjon egy bodyt, meg aztan az idojarasnak megfeleloen erre valami ruhat
Szia, en is itt lakok.
A sleepsuitbol van szebb, azokban volt nappal is kb 10 honapos koraig.
Nezd meg a Jojo Majan Bebe oldalon szepek vannak es jo miniseguek, es sokszor akcios. Ezekben siman van nappal.
Dungarees- nek hivjak a kantaros tipegot/ nadragot, ebbol is volt 1-2 nekunk.
Most 14 honapos, mar csak talp nelkuli sleepsuitot adok ra, de szepeket, ami nem pizsamabak nez ki es alul gombolos csak.
Nadrag es folso is van rajta.
Aludni body plusz 1 tog halozsak.
3. vagyok, figyeld az akciokat, en terhesseg alatt megvettem a babaruhak nagy reszet 6-9 honapos korig. A GAP - ban van, hogy 80-90% os akcio van, es jo minoseguek. Irtam a Jojo Maman bebe- t , ingyenes a posta, 3 £ ert vettem eredetileg 22 £ os sleepsuitot.
A kedvencem meg a White Company, ott is epp 60 % akcio van , kivalo termekek. Vettem sapkat 1£ ert, ingyen postaert.
Ja meg a Mark & Spencer, jo akciok kivalo minoseg.
Tk Maxx is szuper.
A Next viszont egy rakas sz@r
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!