Mekkora téli ruhákat vegyek a babámnak, aki januárban lesz egy éves?
Figyelt kérdés
80-86? Cipő méret? Sapka méret?
Miből mennyit érdemes?
2016. aug. 15. 11:59
11/14 anonim válasza:
Biztos nem vásárolnék be. :) Inkább tedd félre a pénzt.Nekem decemberben lesz egy éves és nem veszek semmit elõre. Max sapkát. Eggyel nagyobb méretet, mint amit most hord. Pl. a fiam làba most 20-as, de mivel torkos rá sem megy a 20-22-es cipõ. 5hósan kb 16-os volt. Nem lehet kiszámolni, mi lesz jó rá.
12/14 anonim válasza:
Januári babám nyár végén kezdte a 68-ast hordani, 74-es overállal végeztük a telet márciusban, de akkor már elég kicsi volt rá. A 74-es valószínűleg kelleni fog, hiszen október végétől már bőven lehet overálos idő, de a 80-as is valószínű. 86-ost ne vegyél előre, az valószínűleg nem fog kelleni, de ha mégis, akkor csak szezon végén. Cipőt csak akkor vegyél ha már aktuális, sapka meg tényleg elég egyéni, lányom is ugyanazt hordta 1 évesen, mint 2 évesen.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az én babám akkor nagyobbacska, lassan kinövi a 68-ast :)
Még nem vásárolok, csak körbekérdezek :) Valószínűleg a 80as lesz a jó, de méretezéstől is függ... :)
2016. aug. 16. 17:46
14/14 anonim válasza:
Hát szerintem átlagos. :) Az én babám egy hónappal idõsebb max a tiednél, de õ már lassan a 80-as méretnél jár. :D De a véleményem tartom, ne nagyon vegyél még, mert hirtelen nōhet. Pláne cipõt ne. Esetleg ha már vált egy méretet, akkor látod h mennyi idõ van télig és akkkor venni egy eggyel nagyobb méretben cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!