Újat vagy használtan? Ti milyen ruhát vesztek a gyerekeiteknek, akik már nem babák?

Figyelt kérdés
Nálunk a babaruhák nagyrészt használtak voltak, de a 2 és 4 éves gyermekeimnek nem nagyon találok szép darabokat használtan. Ha mégis, akkor pl. nincs a felsőhöz illő nadrág, stb. Ti hogy csináljátok?
2016. aug. 5. 17:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2 éves bölcsisem van és vegyesen vásárolok még, de egyre több az új. Leárazásokkor sokszor olcsóbban megveszem az új darabokat, mint amennyiért a turiban adnák a használtat. Kabátot, mellényt vagy éppen overállt pedig vaterán is szeretek vadászni, mert postaköltséggel együtt is megéri.
2016. aug. 5. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Meg ami most eszembe jutott a téli cuccokrol..www.sportsdirect.com tavaly innen rendeltem a téli cuccaikat...márkás cuccok,relative fillerekert,annyi hatranya van,hogy mivel angol oldal 3200 ftnal kezdodik a pk. Viszont ha tobben osszealltok akkor osztodik,vagy ugye nagyobb ertekben rendelni,hogy megerje.
2016. aug. 5. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Újat is turist is veszek ,de inkább uj ruhái vanak ,lidlben sok szép aranyos ruhát kapni,és olcson,pepcoban is aranyos ruhák vanak,tescoban szoktam venni leárazásokor ,hádában ritkán megyek csak 50% leárazásokor.
2016. aug. 6. 05:52
 14/14 picoka92 ***** válasza:
Kb 86-os merettol (masfel ev) mar csak ujat veszek neki. Az en fiam amugyis vekony alkat nehez is lenne ugy kifogni neki használt ruhat hogy ne logjon rajta. Szeretem a lidls tescos es Kikes ruhakat. De a Pepcoban is gyakran vasarolok neki. Cipot pedig bababoltban vagy Deichmannban.
2016. aug. 7. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!