Mennyiért lehet manapság használtan hozzájutni egy közepesen használt rugdalózóhoz?
Figyelt kérdés
Szakadás menteshez.2014. febr. 8. 14:17
1/5 anonim válasza:
szerintem az újszerűek max 500,a viseltesebb 2-300körül
2/5 anonim válasza:
Én pl használtan találtam nagyon szépeket 200 ft-ért Szegeden,tényleg,szinte újak.100 ft volt a rövid ujjú és a fehérek.Nem látszott,csak a belső címkén,hogy volt mosva.
Kecskemétről pedig 50 ft-ért hoztam babaruhákat;abban is vannak szebbek,de többsége használtabb(nem szakadt egyik sem)
Turiban 200-300 ft/db áron vagy 2000 ft/kg áron láttam szépeket(ez Kiskunfélegyházán) Ilyen árakon mozognak.
3/5 anonim válasza:
Szüleim falujában van "vándor túrkáló", minden body, pulcsi, póló 100 Ft, több olyat is vettem amin még rajta volt a címke :) Csak onnan öltöznek a gyerekeim, néha veszek nekik boltban ezt azt, ja és cipőt is csak minőségit.
4/5 anonim válasza:
Na, szuper, nálunk a body 600-700!!!, a rugi pedig 1000- nél kezdődik. (Zalaegerszeg) Ezért veszek inkább újat.
Jó nektek, hogy ilyen olcsón tudtok venni :-)
5/5 anonim válasza:
Hol laksz kérdező?
Szokott lenni a Hádában is jó minőségű, márkás rugdalózó jó állapotban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!