Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Másnak is ennyire nehézkesen...

Másnak is ennyire nehézkesen megy a babruhák eladása, hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Hetek óta hirdetem a kisebbik lányom kinőtt ruháit a vaterán és egy kerületi baba-mama csoportban. Eddig semmit nem vettek meg! Márkás ruhákról van szó (Next, H&M, George stb.). Egyáltalán nem adom drágán, sőt már úgy érzem hogy fillérekért vesztegetem. Ennél olcsóbban már tényleg nem szeretném odaadni, nekem is kell vennem újakat :-( nagyon sokat eladományoztam, amiket úgy gondoltam hogy úgysem fogok tudni eladni mert nem annyira divatos már, de szeretnék valami kis pénzt is látni belőle - hát úgy tűnik, nem fogok. A fényképek is elég jók szerintem, és 100%-osra vagyok értékelve a vaterán, sokmindent vásároltam és 1-2 dolgot (pl. pihenőszék stb) eladtam már ott, de ruhák semmit nem vesznek szinte. Illetve talán egy csomagot tudtam eladni. Ti hogy csináljátok, mennyi időbe telik amíg lesz vevő a ruhákra?
2016. máj. 9. 17:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

19:

A sógornőm most 38.000 Ft-ot árult (csak ruha+cipő)olyan ruhákból (használtabb, helyenként foltos), amiknek a 80 %-át én sose venném meg.

A nagy börzékre gondolok, ahol 70-100 árus van, nem a kicsi, alig hirdetettekre.

2016. máj. 10. 09:57
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Jól értem, 56-62-es ruhák nem mennek? Azok nem is fognak, nem akarlak elkeseríteni...

Ugyanis nagyon rövid ideig hordja őket a baba, és nem is mennek tönkre, azaz nem kell belőle sok.

Ahogy növekszik, egyre jobban kapósabbak lesznek a használt ruhák, én nagy vaterás vagyok, a 80-86-os mérettől felfelé volt a legeladhatóbb.

Valamint mindent 1 ft-ra raktam fel, mert már akkora a kínálat, hogy ezzel voltaképpen kiemeltem az én portékámat.

2016. máj. 10. 10:48
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, csak feltűnt, hogy polár (téli)dolgok mellett ujjatlan (nyári) rugit akarsz eladni. Tényleg fontos lehet az időzítés és a válogatás.
2016. máj. 10. 10:51
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Én most is azt mondom, hogy szerintem a télit kevésbé (vagy sehogy )lehet eladni most. Én magamból indulok ki, hogy most az aukciós oldalakon a őszi/téli ruhákra még csak rá sem keresek.

Illetve vevőként nem tudhatod most, hogy egy 5-6 hónap múlva mekkora ruha kell a gyerekre. (Itt példának mondanám a lányunkat, aki fél évesen 68cm volt, most 1,5 évesen 80cm. Így 1 évig 74-es ruhákat hordott. Na most ha bevásárolok jó előre téli 80-as ruhákat, akkor szívtam volna a fogam miatta.)

2016. máj. 10. 15:12
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
En az 5-6 evesre való ruhákat árulom 300 Ft/db/ért. Van köztük egy két H&M es Next (nem használtan vett), de a többi ennél jóval nagyobb márka. Sajnos ez van, ha használt nem tudod többért adni, vagy vársz több hónapot, fel evet, mire jön egy olyan valaki, akinek pont a tied kell. Amikor a Lidl-ben, pepcoban es hasonló helyeken mar párszaz Ft-ért árulják az új, es elfogadható minőségű ruhákat, akkor nem fogja senki megvenni a hssznaltat, csak azok a fanatikus örültek, akik pl egy agyonhasznalt Next darabért ölni is tudnának.
2016. máj. 10. 22:11
 26/28 A kérdező kommentje:

Hát nem dobtatok fel...remélem akkor a nagyobb méretek majd kelendőbbek lesznek, de pont most lenne nagyobb szükségem a pénzre amik az eladott ruhákból befolyhatnak, amíg nem dolgozom.

A börzét is átgondolom, csak akkor nem itt a kerületben hanem valami nagyobb területen megrendezett börze lehet érdekes...

2016. máj. 11. 12:10
 27/28 anonim ***** válasza:
90%
Elkeseritlek ,bébi ruhák nehezebb eladni főképp 56-62 méreteket,és mivel már olcson csinos ruhákat lehet kapni ujonan lidl,pepco,üzleteiben igy csak ezen árak alatt tudsz árulni .500 ft már uj bébi ruhát lehet kapni ,igy ha el akarsz adni tavaszi nyári dolgokat akkor 250-300 ft tudsz kérni értük csak .
2016. máj. 11. 19:38
 28/28 anonim ***** válasza:
Odaajándékozom vagy kidobom.
2022. máj. 29. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!