Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Másnak is ennyire nehézkesen...

Másnak is ennyire nehézkesen megy a babruhák eladása, hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Hetek óta hirdetem a kisebbik lányom kinőtt ruháit a vaterán és egy kerületi baba-mama csoportban. Eddig semmit nem vettek meg! Márkás ruhákról van szó (Next, H&M, George stb.). Egyáltalán nem adom drágán, sőt már úgy érzem hogy fillérekért vesztegetem. Ennél olcsóbban már tényleg nem szeretném odaadni, nekem is kell vennem újakat :-( nagyon sokat eladományoztam, amiket úgy gondoltam hogy úgysem fogok tudni eladni mert nem annyira divatos már, de szeretnék valami kis pénzt is látni belőle - hát úgy tűnik, nem fogok. A fényképek is elég jók szerintem, és 100%-osra vagyok értékelve a vaterán, sokmindent vásároltam és 1-2 dolgot (pl. pihenőszék stb) eladtam már ott, de ruhák semmit nem vesznek szinte. Illetve talán egy csomagot tudtam eladni. Ti hogy csináljátok, mennyi időbe telik amíg lesz vevő a ruhákra?
2016. máj. 9. 17:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm csinált egy külön facebook csoportot a kislánya ruháinak.Feltöltötte albumokba méret szerint.Első körben bejelölte az ismerőseit, majd jöttek az ismerősök ismerősei :) Nem tudom mennyire pörög neki, de azért tud eladogatni.
2016. máj. 9. 18:57
 12/28 A kérdező kommentje:
Ez is jó ötlet :-) mondjuk olyan rengeteg ruha azért nincsen, mert még csak most kezdi kinövögetni őket, esetleg később meggondolom, ha lesznek még ruhák.
2016. máj. 9. 19:17
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Míg kisebb volt a fiam, sokat vásároltam vaterán, face csoportban. Mert a baba ruhákat ki lehet fogni jó áron, szépeket, amiket megéri megvenni úgy is, hogy a postaköltséget rászámolom. Viszont nagyon gyerekeknél igen elhasználódnak, amik meg valóban szépek, azoknak az árát ki is tartják, így már a postaköltséggel együtt nem éri megvenni. Szerintem is inkább próbáld esetleg a közeli kerületi csoportban is hirdetni, hátha személyes átvétel mellett hamarabb megveszik.
2016. máj. 9. 19:44
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Én a ruhak 80%-at elajándékozom. Ami marad, azért meg kapkodnak, de azok tényleg márkás ruhak, és agyon jo állapotban ,- ralph lauren, timberland, baby dior stb. ja, és azokat adom el pár száz forintért darabjat.
2016. máj. 9. 21:15
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Adományozd el őket, mi azt szoktuk. Jó tesz a lelkednek, a gyereket is már kezdettől be lehet vonni ebbe és jót tesztek sokakkal:)
2016. máj. 9. 21:24
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

mennyiért adod őket?

én szinte mindent így vettem, csak átöblített body 500, már hordott 250, vagy kevesebb, stb...

ezek baranyai árak

2016. máj. 9. 22:48
 17/28 A kérdező kommentje:

Már rengeteget eladományoztam, de ezt be is fejeztem mert csak a macera és a rossz érzés volt vele (6 emberből akinek kellett az ingyen ruha, 4 egyáltalán el se jött érte és még csak nem is szólt, hogy nem fog jönni , a másik kettő is késett fél-egy órát, úgyhogy a lelkemnek sajnos egyáltalán nem tett jót). Sokat dobtunk ruhagyűjtő konténerbe is.

4 db body 1100 Ft tehát darabja nincs 300 Ft. Csak pár alkalommal hordta őket a kislányom. 2 George márkájú ezt úgy rendeltem Angliából, egy H&M és egy ismeretlen angol márka. Én is megvenném ennyiért, ennél drágábban is vettem már vaterán olyan ruhát amibe beleszerettem.

2016. máj. 9. 23:41
 18/28 anonim ***** válasza:
73%
Masodik vagyok. Nekem is az szurt szemet, hogy ilyenkor nem vesz senki pluss rugdalozot. A neten barnikor lehet venni, tehat aki novemberben szul, majusban tuti nem vesz pluss ruhat, hanem majd szeptemberben. A pluss meg az ujjatlan egyutt kicsit fura kombinacio, nem? :)
2016. máj. 10. 00:22
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Én a bababörzét is ajánlanám, általában minden városban van. Ott szerintem mindenféle minőségű ruhát (használtabbat, újabbat)el lehet adni. Én pl. most vettem őszre átmeneti overált, polár rugit, vastagabb sapit is, mert ha a kicsi megszületik, ki tudja, eljutok-e ősszel.
2016. máj. 10. 08:39
 20/28 A kérdező kommentje:

Még sosem börzéztem, de ismerőseim voltak nemrég és azt hiszem 1-2 ezer Ft-ot árultak mindössze, totál bukás volt :-(

A szettben úgy van, hogy a hálózsák ami plüss az 0-9 hóig használható, tehát aki mondjuk nyáron szül az nyilván nem fogja azonnal használni hanem majd ősszel-télen, de az ujjatlan rugik benne azok 0-6 hósak. Tehát az pont nyári babáknak lenne jó. Ilyenformán szerintem nem fura így együtt. De a többi szettet vagy darabos ruhákat sem viszik, nem csak ezt az egyet amit kiemeltem :-(

2016. máj. 10. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!