Szerintetek sem olyan jó az idei Next kollekció?
Figyelt kérdés
Nem vagyok különösebben elájulva az idei Next ruháktól. Egyik-másik tetszik, de úgy összességében unalmas és így már nem is tűnik olyan csábítónak, hogy ennyi pénzt kiadjak értük. Csak én érzem így vagy más is?2016. ápr. 20. 09:33
1/3 anonim válasza:
Mindig csak azt veszem, ami tetszik. Ha Next, azt, ha H&M, turkáló, Háda, akkor azt. Pár db itt tetszik, pár ott.
Soha nincs, hogy minden ruhájuk tetszik.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is változó, de nekem pl. az idei nyári jobban tetszik, mint a tavalyi, ez tök szubjektív, ha nem tetszik, ne vegyél :-)
3/3 anonim válasza:
Én azt veszem meg ami tetszik ,és nem kerül iszonyat pénzbe ,ez lidl,tesco,hm,c&a,turik is lehetnek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!