Akik szoktak rendelni a NEXT angol weboldalról! Next márkának egy évben hány kollekciója van?
Kerdesedre nem tudom a pontos valaszt, mert en is csak par honapja kezdtem rendelni toluk, de mindig figyelem es fogok rendelni onnan. 3 nap alatt megerkezik es ingyen van a szallitas, a minoseg szuper.
Szerintem szezonalis a kollekcio, tehat nyari es teli a fo kollekcio es kozben mindig vannak frissitesek, talan havonta-kethavonta jonnek uj cuccok, mondjuk csak 1-2, nem minden kategoriaban.
Es, ha tetszik valami, javaslom, hogy rendeld meg, tobbszir jartam ugy, hogy kijott vmi jo ruha, most a karacsonyi, reggel meg volt a meretekbol, este leultem rendelni es a legtobb ruha elfogyott es azota sincs.
Ami most van, az gondolom a tavaszi nyari kollekcioig elerheto lesz a legtobb, de a meretek nem. Erdemes megvenni, mert sok minden elfogy es igy is marad, hogy sold out. En mar tobb honapja vadaszok egy pulcsira, kabatra, de el van fogy a meret es nem toltik fol sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!