Szandálcipő vagy átmeneti cipő?
Elég tanácstalan vagyok.Kislányom 2,5 éves és Salus szandit hord bentre.Most vennünk kell egy újat,mert megy oviba és a mostanit kinőtte.Úgy gondoltam(mivel nem olcsó),majd hazahordjuk az oviból így otthon is és az oviba is tudja bentre hordani.Nem tudom viszont,hogy tavaszra milyen Salust vegyek.Sajnos csak ebben a márkában tud járni,mert a többi cipőben,csúnyán kitartja a lábát.
Szóval szandálcipő,vagy átmeneti nem bélet cipő?
Szeretném,ha még ősszel is tudnánk hordani.Télen úgyis egy bélelt fazont kell venni.
Valaki hasonló helyzetben?
Az a magasított cipő nem lesz jó , max 1-2 hónapig, mert meleg lesz kintre. De azért kéne vmi átmeneti.
Én szandit vennék salusból az biztos.
"Úgy gondoltam(mivel nem olcsó),majd hazahordjuk az oviból így otthon is és az oviba is tudja bentre hordani."
Ez nem túl életszerű ötlet.
Otthonra én soha nem adtam cipőt a lányomra, télen vastagabb zoknit adtam rá, de tavasztól már mezítláb jár.
Szóval a 2 belinkelt cipő közül inkább a nyitottra szavazok, ha mindenképp szigorúan cipőt kell hordania szegénykének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!