Átmeneti vagy téli kabát? Kondi cipő vagy már a télire szánt téli lábbeli? 3 és fél éves.
4 és 5 éves gyerekeimre téli kabátot adok és téli csizmát, mivel reggel gyalog megyünk az oviba mindig, ami kb. 20 perc séta és tegnap is és ma is -1; -2 fok volt már. Hiába van most 11 fok, reggel 7-8 óra között simán kell a téli szerkó már. Főleg, mivel gyalog járunk.
3. gyerekem 20 hónapos, ő is téli kabátot és bélelt csizmát kap. Overállt még nem, harisnyára vastagabb, bélelt nadrágot adok. A két nagy bélelt nadrágot kap, harisnyát nem.
Mi az a kondicipő?
Attól függ, mikor indultok el otthonról. Ha reggel, akkor télikabát, téli cipő. Ha már napsütésben, akkor melegebb őszi cipő, melegebb átmeneti kabát.
Kondicipő = edzőcipő szerintem elég egyértelmű...
Én már télit adtam rá,de vékonyabb télit,és téli cipőt ha oviba megy,ha itthon van és melegebb az idő délután akkor elég az edző.
kondi, sport cipő fél cipő, felénk így hívják.:)
végülis már be téliesedtünk, mert nem rég volt tüdőgyulladása. amúgy kocsival jár oviba, 25km. de napközben kint játszanak vagy sétálnak.
köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!