Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hol tudok minőségi, luxus...

Hol tudok minőségi, luxus kategóriájú babaruhát vásárolni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 12:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26%
Én sosem rendelem, mindig kimegyünk és személyesen vásárolunk. Szerintem te se pepecselj a netes shoppinggal, menjetek ki valamelyik hétvégén és vásároljatok be. London elmegy ebből a szempontból, de ha van rászánni való egy hetetek én New Yorkba mennék.
2016. márc. 12. 16:35
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
2-es válaszban belinkeltem egy oldalt, ha végig is olvasnád, látnád, hol kaphatók itthon baby Dior stb. ruhák. Amúgy meg ha a Google használatához is hülye vagy, teljesen mindegy, hogy milyen göncöt húzol a gyerekedre, az is pont olyan ostoba lesz, mint te, csak drága rongyba csomagolva.
2016. márc. 12. 16:50
 13/25 anonim ***** válasza:
98%

Mekkora prolik vannak itt,te jó ég!

Hozzánk kijön az Armani szabója Olaszból és leveszi a méretet a pujáról oszt amikor kész kihozzák. Bár újabban a Tom Ford is játszik,a kis Armandónak.

2016. márc. 12. 16:59
 14/25 anonim ***** válasza:
93%
Az Ahmani nem máhka, kéhlek szépen, ha a gyeheknek nincs saját, külön designehe, lehetőleg New Yohkban, az elég dehonesztáló.
2016. márc. 12. 17:06
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa, hogy nem tudod, ha már ekkora a luxus nálatok.

Róma, Milánó, Párizs igazán nincs messze repülővel.

Az elsőnél a Via Del Corson vannak megfelelő üzletek, Milánóban Via Monte Napoleone-n, Párizsban az Avenue Montaigne-on vannak a legjobbak, bár a rue du Faubourg Saint Honoré se rossz.

2016. márc. 12. 18:00
 16/25 anonim ***** válasza:
23%

Elég csak Párizsig kimenni es máris szép gyerekruhakat találunk, ezek a márkák tényleg nem olyan ismertek nálunk. A jacadi mellett ott az ikks, catimini, mind nagyon szép minőségi ruhával. Ezek ott bármelyik bevásárlóközpontban megtalálhatóak, kar hogy nálunk nincs legalább egy üzlet. Magyarországon sajnos nincs választék, turis ruhák, H&M, pepco, stb-n kívül nem is lehet másban gondolkodni. Egy-két minőségibb van, de ott meg nincs választék az üzletben.

[link]

[link]

2016. márc. 13. 08:52
 17/25 anonim ***** válasza:
4%

Szia! Havonta 2-3 ruhát szoktam venni a lányomnak,ami luxus kategória. Ebay-ről rendelem,de 1 ruha ára 40-80.000 ft. Nincs nagy választék,de nem feltétlenül fontos külföldre repülni. Egyszer voltunk Olaszországban kizárólag ruha ügyben,de eszméletlen fárasztó a ruhapróba gyerekkel:)

Úgy szoktam ruhát venni,hogy nagyobbat rendelek kicsivel mint a mérete,így nem lövök mellé. Most egy gyönyörű gucci tunikát vettem neki,de 60.000 Ft. Ha tehetősek vagytok és belefér,akkor onnan tudsz rendelni.

2016. márc. 13. 12:03
 18/25 anonim válasza:
35%

childrensalon.com

alexandalexa.com

barneys.com

saksfifthavenue.com

2016. márc. 13. 13:40
 19/25 anonim ***** válasza:
Sztem meg felesleges méreg drága ruhákat venni kicsiknek kinövi egy hónap alatt úgy is utána mit csinálsz vele?
2016. márc. 18. 16:38
 20/25 A kérdező kommentje:

Azóta már vásároltam neki külföldi oldalról többet:)

Olyan csodálatosak!!!!

2016. márc. 18. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!