Hol tudok minőségi, luxus kategóriájú babaruhát vásárolni?
Mekkora prolik vannak itt,te jó ég!
Hozzánk kijön az Armani szabója Olaszból és leveszi a méretet a pujáról oszt amikor kész kihozzák. Bár újabban a Tom Ford is játszik,a kis Armandónak.
Furcsa, hogy nem tudod, ha már ekkora a luxus nálatok.
Róma, Milánó, Párizs igazán nincs messze repülővel.
Az elsőnél a Via Del Corson vannak megfelelő üzletek, Milánóban Via Monte Napoleone-n, Párizsban az Avenue Montaigne-on vannak a legjobbak, bár a rue du Faubourg Saint Honoré se rossz.
Elég csak Párizsig kimenni es máris szép gyerekruhakat találunk, ezek a márkák tényleg nem olyan ismertek nálunk. A jacadi mellett ott az ikks, catimini, mind nagyon szép minőségi ruhával. Ezek ott bármelyik bevásárlóközpontban megtalálhatóak, kar hogy nálunk nincs legalább egy üzlet. Magyarországon sajnos nincs választék, turis ruhák, H&M, pepco, stb-n kívül nem is lehet másban gondolkodni. Egy-két minőségibb van, de ott meg nincs választék az üzletben.
Szia! Havonta 2-3 ruhát szoktam venni a lányomnak,ami luxus kategória. Ebay-ről rendelem,de 1 ruha ára 40-80.000 ft. Nincs nagy választék,de nem feltétlenül fontos külföldre repülni. Egyszer voltunk Olaszországban kizárólag ruha ügyben,de eszméletlen fárasztó a ruhapróba gyerekkel:)
Úgy szoktam ruhát venni,hogy nagyobbat rendelek kicsivel mint a mérete,így nem lövök mellé. Most egy gyönyörű gucci tunikát vettem neki,de 60.000 Ft. Ha tehetősek vagytok és belefér,akkor onnan tudsz rendelni.
childrensalon.com
alexandalexa.com
barneys.com
saksfifthavenue.com
Azóta már vásároltam neki külföldi oldalról többet:)
Olyan csodálatosak!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!