Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek egy luxus autó...

Zoli 93 kérdése:

Szerintetek egy luxus autó honnan kezdődik? Van e kisebb nagyobb kategóriájú luxus autók? Vagy azt is mondhatnám, hogy mit nevezünk luxus autónak. Egy autónak milyen belső berendezéseknek kell, hogy legyenek, hogy luxus autó legyen?

Figyelt kérdés
Gondolom,hogy már egy újabik autóba már nem tesznek bele egy gyárilag beépített GPS-ezt akkor már nem luxus autó.
2013. febr. 16. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem az a luxuskocsi, amit nem tudok megfizetni. Magam az egyedi gyártásúakat gondolom annak.
2013. febr. 16. 22:52
 2/3 Szultán xy válasza:
szerintem az típus függő nálam pl a luxus az nem az árátol függ persze az is meghatározó tény,de én épp most vettem egy egy honapja egy BMW cabriót mely 2006 os évjáratú,kívülről gyönyörű a belseje is szép jó a kialakítása és persze megvan benne minden kényelmi funkció,hosszú távon se zsibbadok el benne nem úgy mint sok másik típusban amit kiprobáltam,az ára nem egy egekbe menő mindössze három millió forint a haverjaimnak mindnek drágább autója van de a márkájuk chevrolet,dacia daster,renault megan,persze fiatalabbak mint az enyém,de igy is midig azt hallom h jól megy nekem én luxus autóval járok de abba nem gondolnak bele h az övéké drágább,így ha neked egy olyan autó tetszik ami sokak szerint már luxus de anyagilag megteheted akkor nyugodtan vedd meg. a GPS-röl annyit h az enyém benn sincs beépített pedig kategóriájában luxusnak számít persze szerintem egy autó nem lesszs luxul autó mert nincs teteje
2013. febr. 16. 23:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez egy érdekes kérdés. Van, akinek már az 1-es BMW is luxus, vagy akár egy más márkájú új autó. Szerintem a kisebb luxus mondjuk egy Porsche Boxster, vagy egy Mercedes SLK, a középluxus a Porsche Panamera, vagy a Mercedes SL, a felső luxus meg mondjuk a Mercedes SLS, vagy a Lamborghini Aventador. Aztán felső luxusnak számítanak még az oldtimerek is. Kb. így.
2013. febr. 17. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!