Anyukák, őszintén! Nektek nem volt ciki használt dolgokat adni a babára?
Február végén születik a babánk, de már minden megvan neki. Baromi hosszú volt a babadolgok listája, még az eladó is meglepődött, mikor látta.
Babaruhánk is rengeteg van, amiket újonnan vettem, vagy rendeltem külföldről.
Viszont tegnap voltam egy barátnőm születésnapján és ott mondta az egyikük, hogy nagyon sok babaruhája van,majd valamikor elhozza őket (van egy másfél éves és egy három éves kisfia). Erre a többiek is mondták, hogy nekik is zsákokban állnak otthon, mert semmit nem dobtak ki és mind új, hibátlanok. Szóval négyen, akiknek fiaik vannak, mondták, hogy elhoznak mindent, aztán majd itthon kiválogatom, mi az, ami kell. Előre látom, hogy egy szoba tuti tele lesz babaruhával, mert mindannyian olyanok, mint én. Mindent megvettek, ami édes, divatos és stílusos még akkor is, ha sosem adták rá a babára később.
De most jutott eszembe, hogy nem gáz, ha néha olyan is lesz rajta, amit nem mi vettünk?
Mert nem olyan helyről vannak, hogy félnem kéne, vajon mivel érintkeztek a ruhák, de akkor is...
Ti ráadnátok így?
Hogy különböztessem meg, hogy melyik a miénk, melyiket kitől kaptuk?
ma 20:37
Nem azért adok használt ruhat a gyerekre mert nem telik újra vagy nem telne másra, ha új ruhát vennák. Egyszerűen azért mert semmi baja a használtnak sem azáltal, hogy párszor volt más gyereken, és egyszerűen nem tartom mérvadónak, hogy volt-e már használva vagy nem, ha jól néz ki, jó állapotban van (nem kopott, bolyhos, kinyúlt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!