Egy távolabbi barátnömnek nagy felbuzdulásomban odaígértem a fiam összes kinött ruháját (rengeteget vettem és még többet kaptunk is ,sok van ami egyszer sem lett hordva) ,amikor megtudtam ,hogy várandós.Viszont meg is gondoltam magam elég hirtelen ,föleg a párom nyomására (nagyon ellenzi ,de nem irigységböl ,hanem hogy mi van ha kelleni fognak még) ,én meg kicsit szentimentális vagyok és ha ránézek a pici ruhákra elöjönnek az emlékek (gondolom ez idövel elmúlik ,de pl amiben hazahoztam a kórházból azt sosem adom oda senkinek).Csak úgy "felejtsem el"?Azt nagyon bunkó dolognak tartom.Tudom hülye voltam ,de mit mondjak neki?
Természetesen ha rászorulna az más lenne ,de talán még jobban is állnak mint mi ,bár azt mondta hogy szívesen elfogadja öket.
Annyi babaruhánk van,hogy kb 3 fiút tudnék 5 éves korig öltöztetni,egy kislányt féléves korig sokat kaptam,örököltünk,vettem, ami már használtabb,foltosabb stb volt azt leadtam a használt ruha konténerbe amik szebbek,de nem a kedvenceim odaadtam barátnőm kisfiának,de a kedvenceim amiket én vettem,amik a legszebbek eltettem,mert mindig is szerettem volna még gyereket,jól tettem,mert a 11. hétben járok és nem tudom még a nemét ugye. Szerintem ha akarsz adj néhányat,de amikhez kötődsz azt ne add oda senkinek.
2016. jan. 7. 10:34
12/12 anonim válasza:
Ne add oda mindet, csak minden méretből pár darabot. Valóban nem tudhatod, nem lesz-e rá szükséged. Nem csak saját részre, hanem rokon, vagy közelebbi barátnő. Egyébként az is lehet, hogy a - mint írtad - távolabbi barátnő is udvariasságból mondta, hogy elfogadja, hiszen nekik is van módjuk megvásárolni. Tehát, ha megígérted, adj, de ne vidd túlzásba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!